Ibland säger det bara POFF!!

I förrgår bakade Peter, Hugo och Freya! Lussekatter.. mmm! Gott! Jag fick taget fleeera hundra kort!! Men det måste man för att få nåt som är ok. Hehe!!! Det fick jag också, så det var ju bra!

Vi var också på kyrkogården och tände ljus på Kims grav.. vi träffade Kims mamma där och det var första gången jag pratade med henne! Jag ville bara krama om henne..!! Men så är man ju Svensk.. typiskt "sköt dig själv och skit i andra" på det sättet att Svenskar GÖR bara inte så..!! Vi ska gärna ha långt emellan varandra på alla tänkbara sätt. =/ Men mötet med henne berörde mig verkligen!! Kim berörde mig på den korta tid jag fick känna honom!! Han var en av de få människor som jag anser var rakt igenom god på alla tänkbara sätt.. och jag VET att han verkligen älskade sin mamma och sina bröder!! Han sa det fler än en gång och att hans mamma ställde upp för honom ALLTID och hur mycket han uppskattade det. Hon verkade precis lika go som han beskrev henne som och att han dog så ung, alldeles för tidigt är bara sorgligt!! Han var en otroligt vacker människa!

Kim är ju inte den enda vän som gått bort.. Svante som stod mig så nära saknas mig också!! Tragiskt nog så är det ju de allra finaste människorna som slits ifrån oss så tidigt.

På Torsdag ska vi åka och kolla på en lägenhet.. ett radhus närmare bestämt. Kul!!
Den är bättre på alla sätt och vis... bortsett från att vi måste byta skola och dagis... ja vi får se.. vi har ju inte ens fått den så vi får se. Men för barnen med tanke på natur och för Kabbis skull.. ja och för närheten till playan :D ALLT talar för.. förutom Hugos skola och Freyas dagis..


Jajaja.. jag ska inte tjata om det mer, här kommer lite bilder för er som av en och annan anledning inte kan se dom på fb ;)Fiiinaste Hugo!Fiiinaste Freya!!Halvfärdiga :D


Sveriges finaste Staffe.. Yeah.. You heard me! :D


Fiiinaste Kabbi-Babbi!! :DSmakprov.. ;)Färdiga resultatet!! Duktiga Peter!! :D


Fiiinaste Edda!! :DJag bara älskar denna minen. :D


Finaste unge!! :D


Kabbi var också med och bakade. :D


Jaa.. that´s it folks.

Kommentarer
Postat av: Linn

Deeeeeilig lussekatter :)))Flinke dere er som baker. Håper Kabbi også fikk smake :)

2010-11-08 @ 17:04:04
URL: http://www.k9madness.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0