Radhuset.

Igår var vi och tittade på lägenheten vi står som andre man på. En 4 RoK på 100 Kvm. Två våningar, två toaletter.. men bäst av allt.. skogen ligger i direkt anknytning till baksidan av radhuset!! Två uteplatser, ett inglasat rum och helt tipp topp. Det behövs inte målas om någonstans eller fixas på något sätt. De som bor där har själva lagt ner massa pengar på att renovera den.. Ja, det har ju vi också men inte alls i den bemärkelsen som de har!!
På framsidan så är det ordentligt staket, de har själv hund. En terass med tak över, plattor på hela uteplatsen och bara så fint!!
Baksidan är det gräs på och 20 steg fram så är man i skogen! :D Då kan man ju vara ute med hundar och ungar obegränsat i skogen och plocka svamp exempelvis!! :D Alla sovrummen låg på ovanvåningen och det var ett pojkrum och ett flickrum.. Perfekt! Sedan är det nära till havet och närmast till hundbadet, nära till Maxi och det nya köpcentrat som de bygger där. Nära till Råå.. Det som anses som finaste området i Helsinborg.

Den var helt perfekt! Jag ska ringa och tacka ja till den nu och så får vi se om de framför oss tackar ja eller nej. Får vi den är det meningen att vi ska bo där.. får vi den inte så är det meningen!! Det enda som inte känns kul är väl att flytta på Hugo och Freya..
Jaadå.. det blir perfekt ställe att bo på tills vi flyttar till Norge ;D

Tyvärr tog jag ju inte med kameran så bilder blir det om vi får den =)Bjussar på en gammal bild på de två äldsta i stället!! =)


Puss & Kram!! :D

Kommentarer
Postat av: Skellefteå

Grattis på Födelsedagen

Kram från Jocke,Pernilla,Oscar och Tova

Hoppas du får en bra dag

2010-11-14 @ 14:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0