Fredriksdal.

I Lördags var vi på Fredriksdals museeum med Andy, Maria och Mikkel och alla barnen + hundarna såklart! :D
Det är faktiskt TOPPEN att man får lov att ta med sig hundarna in där. Dom har lite kor, grisar, hästar, getter, kaniner, katter och en hel del olika fjäderfän där inne och båda hundarna verkade tycka att det var kul och att det luktade mycket intressant! På sommaren är det finare och mysigare med alla blommor och så men det var mysigt ändå.. lite kallt bara.
Så har de ett stall där det finns personal som berättar om djuren och där man får klappa djuren. Sedan är resten av museeumet uppbyggt som hur det såg ut förr i tiden med halmtak och murar uppbyggda av stenar som är staplade på varandra. Det finns även en del med "gamla Helsingborg" dom har försäljning av div saker som är handgjort osv. Riktigt mysigt!! Ännu mer mysigt är det att detta museeum ligger mitt i Helsingborg. Det kan man inte tro när man är där inne, det är som att åka ut på landet. De har till och med en väderkvarn, eller mölla som de säger här. Där var vi några timmar och både ungar och hundar var helt SLUT när vi kom hem. :D


De vackra hästarna!Jättefina kor!Freya tyckte att korna var kul!

När vi kom ut från museeumet så mötte vi en familj som frågade om hundarna. Alltid lika kul när någon vill veta och frågar i stället för att ha en massa förutfattade meningar. :D

Som ni kan se så har vi inte speciellt mycket snö kvar här.. vilket är RIKTIGT skönt!! Nu väntar jag bara på SOLEN och VÄRMEN!! Det ska bli kul att åka till stranden med ungarna och hundarna. Kabbi badar som vi vet och Enya badar hon med.. i badkaret med ungarna!! xD Så det ska bli kul att se när hon ska bada i havet!! Haha!!

På Lördag fyller Hugo 10 år!!! :D Då ska Linus sova över här och så ska Hugo bestämma vad i ska äta för mat den dagen (känner jag honom rätt så blir det väl palt, haha!!). 10 år!!! Det är inte KLOKT!!! Han är så underbar "lilla" Hugo!! På alla sätt och vis! Han är speciellt go med sina syskon och en gudomligt snäll unge över huvudtaget. Han är trevlig och artig och omtänksam, det är ett kvitto på att vi gjort NÅGOT rätt!! Hehe! BRA gener dessutom!! ;P Snart har han vuxit om mig!! Förvisso är jag ju inte så lång men han är!!

Nåja, då har ni fått lite nytt att läsa och lite kort att titta på! :D

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0