GOTT NYTT ÅR!!!!!!

Gott Nytt År till er alla!! Jag kommer inte skicka en massa sms ikväll.. 
Så ses vi igen nästa år. =)


O_o

Satt just och kollade på min live feed och såg att någn från Hyltebruk har googlat på "hur dödar man en pitbull med en kniv" och hittat hit till min blogg eftersom att jag ofta skriver om Pitbulls, för att jag skrivit om mannen som fick sin hund knivskuren och har väl säkert fått med ordet dödar någonstans i bloggen med.. Frågan är bara varför man söker på en sådan sak?? Man lär väl döda en pitbull på samma sätt som vilken annan hund om man nu ska döda den med en kniv och varför i hela friden skulle man använda kniv?

Btw, det ringde nyss på min mobil.. jag svarar och i andra änden av tråden talar en Norsk man. Jag som är så jäkla bra på att förstå norska när det talas *Host, host* förstår ju knappt nåt mer än att han söker någon som heter Karin.. Han lät ju lika förvirrad som jag...
Hahaha.


Varför lyssnar inte män..Fru Johanssons diskmaskin gick sönder och hon tog kontakt
med en servicefirma, som lovade skicka en tekniker nästa
förmiddag.
Fru Johansson hade avtalat ett möte samma förmiddag och
instruerade därför teknikern:
 'Nyckeln ligger under dörrmattan. Laga diskmaskinen
och lägg fakturan på bordet.
Ni behöver inte vara rädd för hunden, han kommer inte
att röra er.
Men tala absolut inte med papegojan!'

När teknikern anlände dagen efter, fann han nyckeln under
dörrmattan, öppnade dörren och stod öga mot öga med
den största och mest
skräckinjagande hund han någonsin hade sett (Lukas).
Hunden var dock
genomsnäll och tittade lugnt på, medan teknikern lagade
diskmaskinen.
Papegojan däremot kastade nötter på honom, skrek,
skällde och överöste
honom med obsceniteter. Tillslut kunde teknikern inte
bärga sig längre och röt åt papegojan:
 'Håll käften, din fula, jävla kråka!'

Då svarade papegojan: 'Hugg, Lukas! '

VARFÖR KAN MÄN ALDRIG LYSSNA PÅ VAD KVINNOR SÄGER?!
Should i stay or should i go???

Åhhhhhhhh.. Jag har fått ett erbjudande om att byta lägenhet till en 4:a men jag vet absolut inte vad jag ska göra... Det har gjort att jag har ångest för jag måste lämna besked imorgon. Hjälp! 

Fördelarna är: ja, för det första så är det en 4:a, billigare hyra, bra grannar och bra folk på gården, mycket ungar på området, grönare område, nära till maxi, familjär stämning bland alla som bor där (iaf på den gården), Hugo kommer vara ute betydligt mycket mer om vi flyttar dit.

Nackdelarna är: En riktigt kass skola och långt till Hugos skola, stölder och vandalisering sker i mycket högre grad än här och det ÄR ett slummigare område, litet kök.

Fan, fan, fan.. jag vet inte vad jag ska göra för allt är upp till mig såklart. Så.. förslag, vad ska jag göra??


Freya 1 Månad

Idag blir min underbara lilla flicka 1 månad. Det går så snabbt så jag hinner ju knappt med!!
Vilken otrolig tur vi haft att få två välskapta och underbara barn och dessutom en av varje =)

Ville bara dela med mig av mina underbara "rosa bubblan"-känsla Weeeeeeee

Fool me once shame on you, Fool me twice shame on me.

Ännu en har visat vad de siktar efter..  :furious:  det är mycket beklagligt men det är inget som drabbar mig direkt då jag är färdig med detta nu, ändå väldigt synd för de som blir drabbade. Enough is enough och detta liknar rena rama lekstugan. Nä hujedamig säger jag bara... Folk tror att man sitter och svär sig gul och blå och stör sig så till den milda grad att man kanske inte ens kan sova på nätterna Hehe.. faktum är att detta är bara tragikomiskt. Dvs att jag sällan har skrattat så mycket som på det senast åren samtidigt som det i grunden är jävulskt tragiskt.. Ja, det är det ju! Men det är rätt gott att bara vara åskådare... Allt faller som ett korthus och vad jag misstänker så är detta bara toppen av isberget än så länge. :D 

Ja, nu är julen också överstökad och det är jäkligt skönt!! Vi var hemma hos Inger, Nicklas och Isabelle.. det var jättemysigt men såklart kändes det ju lite tomt att inte fira med mamma och dom.. Nästa jul mååste planeras bättre känner jag. Jag hade ingen julkänsla öht förens vi kom hem till Inger.
Här är i allafall lite kort från julafton.

Peter är lycklig över all god julmat haha.


Tyvärr så fick Nicklas bara med halva Freya, men såhär vaken och med var hon i flera timmar. =)


Hugo dircker INTE öl..  Han väntar på sin tur för att få spela Guitar hero =)
Nicklas uppskattade i allafall sin julklapp =)

Ja, det var lite bilder från julafton. Nu måste jag ta itu med tvätten innan mitt lilla minimonster vaknar :D

På återseende. Peace!

God Jul!!

Önskar alla som vi önskat och inte önskat en riktigt God Jul!!God Jul Önskar Hugo, Freya, Peter, Annalena och Ymer!!!

3 veckor och 4 dagar

Igår vägde vi Freya igen. 4140 och 53 cm lång (nu är hon lika lång som när Hugo föddes, men hon väger fortfarande 380 gram mindre än han när han föddes)
Hon är väldigt stark i nacken och håller på att vända sig själv nu. I förrgår gjorde hon första försöken till att "prata" med oss. =) 

I morgon är det julafton och den kommer vi spendera hemma hos Inger, Nicklas och Isabelle. Tråkigt nog så kommer inte mamma, syrran och Bengt ner.
Det kommer bli en dag av saknad (i och försig precis som varenda dag) efter min lilla prinsessa också.. =(

Vi (eller Freya rättare sagt) fick en massa barnkläder av Jessica.. Närmare bestämt 4 påsar. Det blir väääldigt mycket kläder. Mycket fina kläder också och det var väldigt tacksamt!!!  =)


En av favoriterna var denna fina klänning.  Tack mycket Jessica! =)


Här kommer lite fler bilder från igår.Fy, vad stor Ymer är i förhållande till Freya.. Hahaha (javars, han är ju stor ändå)


"Nä, men.. varför låter du sådär?? Blir det bättre om jag slickar på dig?"

De som känner Ymer vet att han inte är en såndär "slickis"  Han slickar nästan aldrig på ens kind eller hand eller så.. men Freya tycker han om att pussa minsann =)


Ymer tycker om att ha koll och vara nära också =)

Jag kommer såklart ta lite fler kort imorgon. Nu är det i allafall hög tid att hoppa i säng eftersom att det kommer bli full rulle imorgon.

Jag passar på att önska alla en riktigt GOD JUL!!!!!

Peace!!


Storebror och lillasyster.

Tog några jättefina bilder på Hugo och Freya.. Titta så sött!!
Här ser man faktiskt hennes ögon också..


Idag kom barnmorskan Ann-Sofi på hembesök för att kolla att Freya växer som hon ska.. Vilket hon gör. Nu väger hon 3760, längden är inte kollad ännu. Hon har också fått sitt personnummer idag. Det var lite kort från oss.. Man hinner inte så mycket annat nu när lilla Freya och Hugo tar upp det mesta av ens tid. Så det var allt för nu.
Peace!!!Ahh.. ljuva, rosa bubbla

Denna rosa  bubbla består och det är såå mysigt. Vi är ute på promenader varje dag och allt flyter verkligen på. Julpyntningen har kommit lite på efterkälken av förklarliga skäl, det sista ska vi fixa med idag. Det är så skönt att Peter är hemma nu när det är verkligen fullspäckat schema... Det känns så tryggt.

Peters moster Inger är bara för go, hon hade varit och köpt en badbalja till Freya igår =) Freya hade sin badpremiär igår, hon fick bada med Peter i badkaret.. Det gillade hon så mycket så hon höll på att somna i badkaret. Sen sov hon som en stock i 3 timmar.Igår när vi var på stan så fick jag äntligen fotograferat en så härlig gatubeprydnad som jag har tänkt fotografera så många gånger men aldrig haft kameran med. Nu fick jag den äntligen, men tyvärr så fattas översta delen.


Tycker att det är sorgligt dock att folk inte har vettet att plocka upp efter sina hundar på sånna ställen som stan, där man lätt trampar i skiten. Sen om man lämnar hundskit i buskar och sånna ställen där man inte riskerar att trampa i det bekommer mig inte.. Men där man kan trampa i det är ju rätt självklart att man plockar upp kan man tycka.
Hur som haver så var gatu"skylten" rätt tuff.

Så, nu hör jag julpyntet kalla på mig, på återseende.
Peace!!

RSS 2.0