wow nörd..

Nu har det som jag aldrig trodde skulle ske, skett.. Jag har blivit wow nörd.. =O
För er som inte vet vad wow är så heter spelet World of warcraft, man spelar det online och det är som en värld av David Eddings fantastiska fantasy serie (böcker) Sagan om Belgarion och Sagan om Mallorea. Eller Margit Sandemos underbara bokserie Häxmästaren eller Sagan om Isfolket.Vilken sucker jag är då.. hahaha. Den ultimata verklighetsflykten.. haha.

Men jag måste säga att det är riktigt roligt!! Speciellt om man spelar med någon annan i team.
Utöver det är det inge större förändringar som sker här.. Kharma löper ju som sagt. Ymer har det rätt så jobbigt med det.. han springer mest runt och flåsar och piper.. Kraken då. Så har man fullt sjå för att hålla dom i från varandra för det ska inte bli någon tjuvparning här inte!! Kharma äter Seraquin varje dag och det har börjar ge resultat. Hon har inte ont (vad hon visar i allafall) och det är Grymt skönt!


Jag såg en annons på blocket.. sällan då tänker ni.. i varje fall var det någon ... ja skit samma vad jag vill skriva om personen, men hon skulle sälja sina Amstaffblandras valpar efter s in tik för 4500:-/ valp sedan fortsätter hon att skriva att varför de är så billiga (?) är för att de säljs ochippade och ovaccinerade!! Godmorgon!! Jag ska nog sluta glo på blocket! jag blir bara sååå förbannad och sitter och skriver mail till folk och ifrågasätter deras sätt.. Vilket sällan resulterar i några svar.

Internet är ju inte alls dumt får jag säga... Vad mycket kontakt jag fått med såå trevliga människor!! Jag som aldrig skulle våga träffa någon som jag chattat med.. Nä i normala fall skulle jag inte det heller. Men när personerna man chattar med har hemsidor osv, så känner man sig mer avslappnad.. då kan man läsa lite om dom innan och då känns det som man redan känner personerna lite innan... haha vad jag bajsbabblar

Vädret suuger fortfarande.. igår blåste det stormliknande vindar här.. Sällan då.. Det är grått, bött och trisst på alla sätt och vis här varje dag så det svårt att få några bra bilder. Så ni får stå ut med lite skrift i stället..

Nu ska jag och Hugo åka med Kian och Nicklas till Busfabriken ett jättelekställe så jag får hoppa in i duschen nu! Tjing!RSS 2.0