Anna & Ford.

Detta inlägget vill jag tillängna till Anna som idag tvingades ta ett jobbigt beslut.. Att Ford skulle få somna in efter lång tids sjukdom. Anna är verkligen en toppenmatte! Det hon inte gör och gjort för sina hundar finns nog inte. Jag kan säga såhär.. Om jag var hund och fick möjligheten att välja matte så hade jag utan att tvekan valt Anna.

Anna har verkligen kämpat för att Ford ska kunna leva ett bra och friskt liv.

Kram till dig Anna!! Vila mjukt Ford!So, today must be Emo-day?

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?

Ja.. vad ska jag säga? Idag är inte min dag alls.
Det skulle vara skönt att få liiite tur nu med något.

Skriv på mot hundslakt i Kina i samband med OS!

      
  
Namnlistan ska lämnas till Kinesiska Ambassaden i sommar i samband med OS, för att visa Kina att de har omvärldens ögon på sig.

http://www.animalprotection.se/index.php?id=namninsamling

Sommarhelg.

Gud.. vilket underbart väder det har varit denna helgen. I Lördags skulle vi träffa Mia och Christian som vi träffat via spelet wow.. Jag kanske ska tillägga att jag inte är den typen av person som brukar träffa människor på det sättet. Men det var tur att jag inte är så insnöad ändå.. vi hade supertrevligt!! Mia och Christian var verkligen jättetrevliga!! Tack Mia, Christian, Nicklas och Kian för en jättemysig Lördag! =D

Kian, Nicklas, Peter, Hugo, jag och hundarna begav oss ner i stan vid halv ett. Vi mötte upp Mia och Christian på knutpunkten och sedan begav vi oss till gröningen för att grilla. Där blev vi sittande tills kväll.. En supermysig dag.. Sedan fick vi tillfälle att se ett uppträdande av Capoiera (en Brasiliansk kampsport som utövades bland slavar, den blev förbjuden och maskerades i dans.. lite kort info).. Här finns en liten snutt av det.. (har inte så stort minneskort på digitalkameran så det blev inte så långt) Se och njut!!!Här kommer lite bilder från dagen/kvällen

image727
Kian innan vi gick ner i stan.

image728

image729
Fr. Vä: Christian, Mia, Nicklas, Kian, Hugo, Peter

image730
Korv och engångsgrill fick det bli =)

image731
Vätskebalansen är ju viktig.. =)

image732
Jag i något viktigt samtal med Christian. =)
På kvällen bar det av hem till oss för att kolla Hockeyn mellan Sverige-Ryssland.. 3-2 till Ryssland.. skit, men i övrigt var det en bra match.

*********************************************'
Söndag.
Peter (i sitt försök att smygbanta mig) drog iväg med oss på promenad till Pålsjö skog. Sedan gjorde vi slag i saken att gå till soldatgravarna vid krematoriet.. (det har vi sagt att vi ska göra sedan vi träffades.. dvs för 8 år sedan.. haha) så vi gav oss iväg vid halv ett och var hemma runt 6 tiden.. *pust* Men också en helt underbar dag!!

Här kommer lite bilder från dagen.

image733
Japanskt körsbärsträd.

image734
Exalterad Hugo =D

image735
Vackert tak av löv..

image736

image737
Vad tycker ni detta ser ut som?

image738
Mina älsklingar!!

image739

image740
Är det inte vackert?

image741
Lilla, stora pojken <3

image742
Denna bilden påminner mig om en film på Youtube..hehe..

image743
Så vackert så..

image744
Så till slut var vi på kyrkogården för att kolla på de Tyska och Allierade gravarna efter stupade under andra världskriget, Slaget om Jylland.

image745
De Allierades Gravplats.

image746
De Tyskas gravplats.

Sen efter denna megapromenad så tog vi bussen hem..
image747
Så här åkte Kharma bussen =) Stod på frambenen och låg som en groda med bakbenen.. hehe

Det var allt för nu!
PEACE!!

Bloggstrejk.

Puh.. jag har verkligen massor att blogga om igentligen.. Men jag har skjutit på det.. nu tänkte jag göra slag i saken så inte alla besökare tröttnar på mig och min bloggstrejk.
Så här kommer lite uppdatering

Så hände det då den 4 Maj, det som alla hundägare fasar för. Vi är ute och går och hör en man som ropar.. efter sin hund, jag tittar runt och snabbar mig samtidigt framåt. ett, två, tre så står den där bakom oss.. Hunden, en hane modell större.. äldre herre (jäkligt fin hinner jag notera) Han går fram till Ymer och de nosar först bara på varandra.. Svansarna är spända på båda två och krokar sig uppåt.. jag ropar hej vilt för att få ägaren att snabba sig och ta sin hund. Jag såg vad som skulle hända..

Sen smäller det bara till och det är fullt slagsmål. Shocked Efter vad som känns som låång tid, (men det gick snabbt) så kommer ägaren. En äldre farbror och får tag i sin hund och Peter drar bort Ymer samtidigt. Peter läxar upp honom för att han inte har hunden kopplad och han svarar att han aldrig ska ha hunden lös igen. Chockad och upprivna går vi därifrån eftersom mannen inte har vare sig koppel eller halsband till sin hund. När vi gått en bit så vill jag att Peter kollar upp hur det gick med den andra hunden. Så Peter springer och letar efter hundägaren men hittar inte honom.

Det är så jäkla beklagligt och jag ÖNSKAR verkligen att folk kunde inse att fördelarna med koppel överväger nackdelarna.. HELT KLART! Jag vet att lagen sägar att alla har strikt ägaransvar och att även om vi har vår hund kopplad så är det lika mycket vårt fel att slagsmålet inträffar. (även om jag verkligen inte kan få ihop det, den som har kommit på denna brillianta lagen kan nog inte ha allt för bra koll på hur hundar fungerar.. de tar inte hänsyn till vad man får och inte får.)

Nåväl, igår skulle vi gå till Berga för att kolla på en husvagn till mamma och hennes kille Conny. Den ska de ha för att kunna bo någonstans under Sweden rock festival i Sölvesborg.. (som jag inte har råd att åka på.. så jag kommer ha en djup depp period just då) Anyway.. vi hade precis kommit ut på vägen när vi ser en svart hund komma rusande mot oss... rakt över vägen, där han håller på att bli påkörd av både bussar och bilar... Ingen ägare syns till.. Hunden har ett koppel som släpar efter honom. Precis innan han ska över den sista vägen innan han är framme vid oss kommer det en man ut ur buskarna. Mannen går och det verkar inte alls bekomma honom att hans hund sprungit över en fullt trafikerad väg. Inte snabbar han på alls. Tack och lov så kommer hunden när han kallar på den och vi kan gå vidare.

När vi kollat på husvagnen så går vi inom djursjukhuset och lånar deras våg för att väga våra grisar. =P Kharma väger 22 kg och Ymer väger 52 kg.

Så var det gjort. Fy sjutton vad vi varit ute varenda dag.. därför har jag inte haft orken att uppdatera bloggen heller. Minst 3 timmar/dag av promenad, solken, parkbesök och annat mysigt. (misstänker att Peter försöker smygbanta mig =P )

Annars har det inte hänt några större grejjer.. men bilder finns och här kommer dom.image709
Vattenpåfyllning i parken

image710

image711

image712

image713

image714

image715
Här kan man sancka om dreggel.. så mkt så det fastnar saker och hänger kvar. =P

Hittade inte vart jag lagt resten av bilderna.. Måste kolla om de ff ligger kvar i kameran.

Nä det gjorde de ju inte.. hittade dom precis =)
image717

image718

image719

image720

image721

image722

image723
(Jäklar vad glad jag ser ut då.. hehe)

image724

image725
Underbara, underbara Hugo med sina stimorol =)

image726
Linus och Hugo leker skogshuggare (?)

så då!


Ps. Rebekah.. hur länkar jag till dig så som du ville?? förklara genomgående för mig så ska jag fixa det. Ds

Orkar inte ordbajsa mer, solen är snart på min balkong... och när den kommit dit.. då vet ni var jag är! (japp, i sovrummet och vilar.. noooot)

PEACE!!
Btw.. Detta är nog mitt paradis..
image716

RSS 2.0