Kommer hon måntro?

Jag försöker övertala min lillasyster Carro att komma hit! Hon är väl egentligen på om det men så är det ju Quila då.. Inga problem, det får lösa sig. =) Kom igen nu Carro.. Tänk vad roligt vi skulle ha! =)  Då ska vi fan åka till hundrastgården igen och släppa hundarna. Tror att Quila också skulle uppskatta det. Sedan skulle det vara kul att ha en lite fluffigare hund att gosa med också ;P

Syster.. Sååå söt!!


 


Quila, Liiite sötare =PTänkte på det, varför tar man inte bättre tillvara på den lediga tid man har? För när man väl inte har denna lediga tid mer så inser man ju snabbt hur mycket annat skoj man kunnat göra, Jag menar.. man ska ju utnyttja tiden maximalt.
Just nu känner jag mig frustrerad, allt ska då fan hända samtidigt.

Just ja.. igår fick jag en ganska rolig kommenatar i min blogg. Den finns Här  Alltså den sista kommentaren. Ja, vad ska jag säga.. och? ja, mig bekommer eventuella anmälningar inte ett enda dugg. Känner att jag tycker synd om dig anonyma person som känner så, det bästa är att bara ignorera...  Läs inte bloggen/bloggarna (f.ö fattar man ju knappt vad som skrivs ändå pga stavfel och meningar som är skrivna som.. jag vet inte vad) , skit i vad som sägs..MEN Är det så vad gäller hunden så tycker jag absolut att du ska göra en anmälan!! Det finns ingen hund som förtjänar att leva så.

Sen kan jag för mitt liv inte fatta vad fan man ska med djur till om man inte bryr sig om dom. Det övergår mitt förstånd. Det är inte någon lagervara, ingen soffprydnad, det är samma som hur endel folk flitigt och stadigt använder burar till sina djur. Då snackar jag inte om burar lite då och då, utan om att djuren mer eller mindre lever mesta delen av sina liv i burar.Nä fy fan..  =(

Sen blir jag så ledsen när jag letar efter bilder att illustrera mina tankar med, så snubblar jag över såna här sidor


Imorgon är det mycket som ska fixas med och jag mååste gå ner i källaren och ta upp de lådorna (som jag så klart ställt läängst ner) Jag skulle gjort det i helgen, men vi passade på att släppa alla måsten. Vi var över en sväng till Danmark på 50-års fest. Kul att få namn till de ansikten man hört talas om.. trevligt folk!

Ja, nu ska jag göra annat.

Peace!!

Lite tankar..

Jag sitter här och har egentilen MASSOR att blogga om.. Sånt som jag faktiskt skulle vilja skriva om, men på grund av att man genom bloggen öppnar sig väldigt mycket så känner jag att jag inte tänker skriva om det i allafall. Jag vet inte om jag ska lägga ner bloggandet eller lösenordsskydda den eller vad jag ska.

Är det någon som vet om man kan lösenordsskydda specifika inlägg bara och hur man i sånt fall gör det? Skicka gärna ett mail i sånt fall.. zven_antenn@hotmail.com  Skicka även ett mail om ni vill ha eventuellt lösenord.  Vi får väl se hur det blir med detta.

Känner mig allmänt less på hundvärlden i allafall.. Det ska snackas så jäkla mycket och mycket av det som man får höra visar sig vara taget ur tomma luften utan att det finns något belägg för det. Jag har mina specifika åsikter om mycket.. ja.. men jag tror mig basera mina åsikter på sådant som är uppenbart i kombination med mina egna värderingar och åsikter om saker.

Det finns mycket tankar nu kring showaveln och prestationsaveln, kanske inte så konstigt.

Jag funderar på om det blir någon flytt eller hur det blir med det där.. Det skulle vara skönt att få reda på det nu. Att stå som andra personen i kö känns lite retligt.. framför allt då det ska ta sån tid. Det är bara fortsätta hålla tummarna... I annat fall så blir det att bo kvar här tills någonting likvärdigt dyker upp igen. Det skulle vara underbart med en liten "trädgård" så man kan plantera och göra fint där.. =) Nackdelen är väl att det kommer bli mindre.. men what the fuck.. who cares? =P

Jag måste bara inflika med att säga att ni människor runt om kring mig är AMAZING!! Framförallt min syster Carro och min mamma! Men även ni andra som finns lite här och där.. =)  (Ja, det är bara att ta åt er)

Ymer är verkligen ingen höjdare nu.. De sägs att en bild säger mer än 1000 ord.. så denna bild beskriver väl bäst Ymer nu då.Anyway.. nu har jag inget mer ytligt att skriva om här och jag måste ändå sticka nu.

Så tills jag vet vad som händer så får ni ha det så bra!
Peace!

Formatering igen.

Endel av mina msn-kontakter skickar ut virus-länkar. Det verkar också som att de inte ser att jag skriver till dom om det så nu får jag väl ta och ringa runt istället. Nu har jag äntligen fått bort vista från datorn.. Mycket trevligt program, men det segar ju ner datorn så mycket så den hänger sig när man laddar ner en sån simpel sak som en uppdatering. Tack Krille för att du hjäpte mig. Nu har jag bara ett problem kvar.. min blogg verkar vara "mystisk" för mig och alla länkar och sådant grejs kommer inte fram.. Ser ni det?

Igår när vi var ute med hundarna så träffade vi en kvinna som har bott här på området innan.. Hon har en så grymt fin hund och vi stod där och pratade läänge. Jag vet att hon innan sagt att hon har en Pitbull, men efter alla "pitbulls" så var jag såklart tvungen att fråga om det verkligen var en renrasig pitbull reggad och med tavla.. Japp, det var det.. hon började nämna linjer som jag vet att jag hört talas om och läst om och även om en bror som också bor här i Helsingborg. Det slutatde med att vi stod där väldigt länge och pratade om problematiken kring blandrasaveln och allt annat som rör dessa underbara hundar. Åh, så trevligt det var att prata med någon som är mer insatt i problematiken och rasen och allt som hör därtill. Hennes hund var 10 år (eller i allafall något ditåt, men jag har för mig att hon sa 10)
Ja, det var ju ett väldigt trevligt samtal.. även om det ibland var svårt att snacka då hennes hanne och Ymer också verkade snacka.. Ymer som annars inte gillar andra hannar blev som en liten plutt och fick en jätteljus röst och båda hannarna verkade som att de gillade varandra. Dock fick de inte hälsa, men det var rätt roligt att se dom.

Nähäpp.. lite morgonkaffe, sen bär det ner i stan och fixa med alla dessa papper.. (tänker ingen på skogen? Jag menar.. fan vad träd det måste gå för alla dessa papper) Inga bilder nu, men det kommer sen när jag har något nytt att lägga in. Ha en trevlig dag så länge!

Peace!!

Comfortably numb...

En av världens bästa låtar!!!Hello.
Is there anybody in there?
Just nod if you can hear me.
Is there anyone home?

Come on, now.
I hear youre feeling down.
Well I can ease your pain,
Get you on your feet again.

Relax.
I need some information first.
Just the basic facts:
Can you show me where it hurts?

There is no pain, you are receding.
A distant ships smoke on the horizon.
You are only coming through in waves.
Your lips move but I cant hear what youre sayin.
When I was a child I had a fever.
My hands felt just like two balloons.
Now I got that feeling once again.
I cant explain, you would not understand.
This is not how I am.
I have become comfortably numb.

Ok.
Just a little pinprick. [ping]
Therell be no more --aaaaaahhhhh!
But you may feel a little sick.

Can you stand up?
I do believe its working. good.
Thatll keep you going for the show.
Come on its time to go.

There is no pain, you are receding.
A distant ships smoke on the horizon.
You are only coming through in waves.
Your lips move but I cant hear what youre sayin.
When I was a child I caught a fleeting glimpse,
Out of the corner of my eye.
I turned to look but it was gone.
I cannot put my finger on it now.
The child is grown, the dream is gone.
I have become comfortably numb.David Gillmore var en riktig pudding när han var ung!

RSS 2.0