Lite blandade tankar.

Nu känner jag mig så jävla mätt på DC-världen... Jag orkar knappt gå in på forumet. För det är bara ett forum som gäller och det är det som jag själv är moderator på. För er som inte har insyn i dc/pc världen så finns det vad jag vet 4 olika forum, 4 forum!!!! (pc har ett eget forum förvisso men det kommer jag inte lägga ner så mycket energi på innan jag får min egna pc.) Det töntigaste med allt är att det är exakt samma folk på alla dessa forum. Bara det säger väl sitt?

De lättbegåvade språkrören slåss till ära för sina idoler som marionett-dockor och den ena ska bräcka den andra efter bästa förmåga, eller kanske inte ens bräcka utan mer svartmåla. 

Få är villiga att ta ansvar för sitt agerande utan diskussionerna ligger oftast på nivån "men du då"  eller "har du bevis på det" eller mottfrågor i stället för svar. Det finns dom som fullkomligen skiter i hunden i sig eller hur den ser ut eller exempelvis om hd/ad är kasst utan som BARA är intresserad av BLOD, bra blod hit och bra blod dit... Det spelar ingen jävla roll hur blått blodet är för om hunden ser ut som skit och har kass hälsa så ska man väl ändå inte avla på sånt??

Tillstymmelse till samarbete/respekt/intresse för rasen finns inte. Inte nog med det så verkar det stora målet vara att få rasen att gå från en sund mollosertyp med goda propotioner till en kortbent, flodhästliknande, jättehövdad.. jag vet inte vad... American Bully kanske? Antingen det eller en älgliknande tandpetare. Uhhh!  Eller så är det bara pengarna som styr aveln..

Faktum är att jag till stort tappat intresset för dc´n. Inte min dc då förvisso men jag känner inget sug efter att skaffa en till (hur mysiga de än är) Nä jag ger presan en chans för det känns ändå som att aveln på presan är sund och det tycker jag inte att aveln på dc´n är.. meeen.. det är ju bara min åsikt då.

Här kommer en blid på min superfina dc som ligger och solar!! =)
Goa gubben min!

*************************************'
Ja så var det snö här för några kvällar sedan. Vi hade varit och ätit middag hos Jessica, Stefan, Liam och Liv ja såklart lilla Hilda också =) När vi var på väg hem.. då såg det ut såhär.Gissa om det var mysigt när snön knarade under skorna när vi gick hem. Tyvärr så var det ingen snö kvar 8 timmar senare.. Synd, för det var riktigt mysigt.

***********************************
Snart är det dax att väga och vaccinera Freya.. spännande! Inte vaccinationen då men att få se hur mycket hon väger och hur lång hon är. Hon blir bara mer och mer social och "vaken" det är så roligt! Nu sover hon inte alls lika mycket och det har nu mer övergått till att vila middag mitt på dagen.
här kommer lite kort på princessan på begäran av Miranda bland andra ;)


Ja, jag ska ta lite fler bilder för det har jag varit riktigt slarvig med.

**********************
Så var vi ju på is-hallen den 10:onde Februari så här kommer lite bilder från då.

Peter och Hugo gör sig klar.


Jessica hjälper Liam.Ja det var lite bilder.. Kvaliten blev verkligen kass på många av korten. Synd!

****************

Så fyller min älskade mormor Jane år idag!!  GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MORMOR!!!!!!!!Om jag inte är helt ute och reser nu så fyller hon 67 och det är inte mycket! =)

Sådär, nu kallar snabeldraken på mig. Bäst att passa på att dammsuga nu när lillan sover.

PEACE!!! Wohoo!! >=(


79-åring överfallen av ungdomar

Skåne 22 feb 11:13

Tidigt på lördagskvällen blev en 79-årig kvinna överfallen av ett gäng ungdomar, som stal hennes väska, uppger SR Malmö.
Händelsen inträffade på Lägervägen i Helsingborg. Det är oklart om 79-åringen skadades vid överfallet. Hon behövde inte åka ambulans.
Polisen har inte lyckats gripa någon efter överfallet


Detta är bara sååå sjukt! Hur fan kan man ge sig på en gammal tant? Behöver jag ens komentera vad för område Lägervägen finns på? Det är inte heller första gången som jag hör att det skett rån ungefär där. Sist var det en kompis till en kompis.. (En tjej) som blev nerslagen av ett gäng killar! Fy fan säger jag bara. Plötsligt så finns det inga "oskrivna regler" om att man inte ger sig på kvinnor, gammla och barn. Jag går aldrig där själv.. antingen så har jag Peter med eller Ymer. Jag har sett personer som står och hänger där bara, men tack och lov så verkar de som hänger där ha någon inbyggd skräck för hundar... Men allvarligt, ska man måsta ha hund, tårgas (eller liknande) och andra tillhyggen för att ens kunna vistas ute på "rätt områden" när det är mörkt ute? Det behöver ju tydligen inte ens vara sent.

Jag blev själv "påhoppad" av ett gäng snorungar som spreyade mig i ansiktet när jag kom cyklandes i hopp om att jag skulle trilla av cykeln för ca 2 år sedan. Såklart hittade inte polisen dom och det betyder att de fortfarande kan vara ute och terrorisera folk. Usch!!

Grattis Hugo!!! =)

Idag (Torsdag) Fyllde Hugo 8 År. Mamma sa till mig vid något tillfälle att det är på sina barn som man märker att man blir äldre. Det tror jag det!! För inte känner jag mig så mycket äldre än för 8 år sedan. Klokare kanske, men inte äldre.

Hur som haver.. Han är go min lilla pojke! Han är tacksam för det han får och han var nöjd med sin födelsedag. Han är väldigt snäll och hjälpsam och underbar med sin lillasyster!!

Imorgon kommer Niklas, Kian, Inger och Isabelle hit och ska äta lite palt med oss. Hugo ville ju ha palt till middag idag men det hann jag inte med då jag skulle på COPE utbildningen och det tar lite tid att göra palt. Så vi bestämde att vi skulle ta det imorgon i stället.

Nä, nu börjar klockan vara mycket så nu ska jag hoppa i säng, jag måste... Jag får uppdatera mer noga när jag får lite tid över. Jag bjuder på en blid på Hugo och Ymer. =)


PEACE!!!

Hugo fotograf.

De säger ju att ungar har en tendens att ta fina kort. Hugo satt igår och fotograferade och här är lite av resultaten.

Idag ska vi till is-hallen. Hugo och hans klass ska åka skridskor och vi ska följa med så det kommer nog lite kort från det senare.

Peace!!

Hejja Värmland..

Det var inte jag, Det var Molgan.. Hahaha!! Tänk så mycket lustigt folk det finns i Värmland ;P

Men det mest "lustiga" är nog att snubben faktiskt friades..  Mesiga Sverige!!  Meen.. om nu Molgan även i detta fallet är en låtsas-vän så är det ju inte så kul att killen i fråga får fritt fram att göra samma sak igen. Rattfylleri är något som jag är starkt emot.
Skyllde allt på Molgan - friades

En 23-årig friades från anklagelser för rattfylleri efter att ha påstått att en man vid namn Molgan kört hans bil.
Molgan ska ha varit 120-130 centimeter lång, haft långt hår till knäna, burit vita byxor och brutit på norska, enligt vad mannen berättade i förhör.

Publicerad 7 feb 2009 11:14

Nu kräver 23-åringen enligt flera medier 100 000 kronor i skadestånd av justitiekanslern (JK) för det halvår han inte kunde köra lastbil eftersom hans körkort blev indraget.

Molgan smet

Det var sommaren 2006 som den då 21-årige mannen greps av polis. För en kort stund hade polismannen då tappat bilen med blicken och när han kom fram till den parkerade bilen stod 23-åringen vid höger sida och förardörren var öppen. I förhör ska mannen ha berättat att Molgan redan hade hunnit smita från platsen.

Ogillar åtalet

Värmlands tingsrätt ogillar åtalet även om det konstateras i domen att berättelsen i vissa delar ger utrymme för tvivel.
Mannen blodalkoholhalt uppgick till 1,25 promille.
Namnet Mållgan är känt som en låtsaskompis i barnböckerna om Alfons Åberg.

TTJa, så var det med det..

Peace!!Tidningen.

Nu har Hugo och Freya kommit in i tidningen. Så fint!!Det är detta som är KÄRLEK!!!!!!!!!!

Lite nyare bilder.

Så lägger jag in lite av nyare bilder.


Dax att stiga upp husse.
Lik far men söt ändå.. hehe.


Glada lilla skit!


Ja, det är inte så många av alla de bilder man tar som blir bra. Som detta exempelvis, JÄTTEFINT men alldeles för mörkt trots ett försök att göra det ljusare.


Jag har väl egentligen inte så mycket nytt att blogga om, inte så mycket tid för bloggande heller så det får bli som det blir med det.
Jag fick ett paket igår från Miranda som innehöll lite som hon shoppat till Freya i USA. Jättefina kläder till Freya, så gulligt av dig Miranda!!!
Jag har börjat på en mycket intressant kurs tillsammans med Jessica på Torsdagskvällar, COPE. Hugo fyller 8 År på Torsdag, helt sjukt hur fort tiden går. Äntligen ska lampan i tv-rummet sättas upp på passande plats så inte alla som är här punkterar huvudet när de ska stiga upp från soffan. Jag vill ha vit målarfärg, jag känner mig väldigt kreativ men allt jag vill göra behövs det massa saker för.. det är ju yttrest frustrerande! Nej, jag får nöja mig med att städa så länge då i guess.

Over and out.


Lite gamla bilder.

Sitter och chattar med syrran och så skickar hon lite bilder från tiden i Örebro. Detta måste ni ju bara se. Hugo är 2-3 år på dessa. =)


Mamma och Hugo.


Hugo och halva Lasse.


Halloween. Hugo.


Hugo och Roffe. =)


Nicklas, Josephine, Hugo, Petra, Carro, Mamma, Peter och jag.
Observera min längd på håret vs. Peters. Huuur kunde han vara så dum och klippa av det?????


Julen 2003.
Mamma, Josephine, Hugo, Peter och min arm.


Julen 2003


Jag och syrran. =)

Halloween. 
Josephine, min minsta lillasyster.


Leonbergen Joker, Josephine, Hugo och Lasse i Löa.


Ja, det var de bilderna =)
Peace!!

9 ÅR!

För nio år sedan idag slog jag och Peter följe.. Vägen har inte varit utan kurvor och gupp men det har heller inte varit bättre någonsin än vad det är idag.. Vi har tryggheten i varandra, vi vet vad vi vill och var vi står och vi har två underbara barn!! 

Grattis på årsdagen älsklingen!!
RSS 2.0