Safari.

Eftersom att Peter och jag kommit fram till att vi ska resa för oss själv så har jag bestämt att jag ska ta ungarna och åka till ett av mina drömresemål.. Sydafrika. En resa dit är inte billig så jag kommer nog att behöva spara i 3 år kan jag tro, (åker jag väl dit så vill jag i allafall vara borta i två-tre veckor).. Det ställer jag in mig på i allafall. Sen är det nog inte så smart att åka med Freya när hon är såå liten. 3 är litet nog.


Så, vad sägs.. Blir man inte vääääldigt sugen? Jag blir det i allafall. Djurlivet är också så otroligt rikt och jag hoppas kunna få uppleva lite av det utan att inkräkta. Afrika är en dröm som jag haft i många år, det som är roligt är att Hugo också verkar vara intresserad och nyfiken på Afrika. Om jag vågar så ska jag dyka med vithajar.. i bur då såklart men jag vet inte om jag vågar. Vithaj har alltid, ända sen hajen-filmen varit det som skrämmer mig mest. Drömmer jag mardrömmar så är det vääldigt ofta om just vithaj. Men lika mycket som den skrämmer mig facinerar den mig.

Nåväl, jag kanske återkommer idag.. annars, på återseende.

Peace!!

Att göra en Rebus...


Knäck den här om du kan..

En hund behöver hjälp!!

Fick ett pm av en tjej på pitbullforum som löd:

Hjälp!

Vill med detta inlägg framställa en önskan om hjälp.

Frejja är en "blandras" pit/ast. 4 år gammal. Som växt upp sedan 12 veckors ålder hos min syster. I natt blev hon akut sjuk och lades in på klinik i Stockholm. hennes odds att överleva är små, men chansen finns. Agria vägrar nu bekosta en operation pga att chansen är just för liten. Så kostnaderna blir nu för oss anhöriga att skramla ihop. Frejja ÄR en del av vår familj. Hon är min systers hund och har haft ett fint liv trots ständiga sjukhusvistelser pga diverse avelsproblem, så som allergier m.m Men hon förtjänar Fan en chans till!

Vill Ni hjälpa till och bidra så är vi evigt tacksamma. All info kan fås via mejl eller telefon

0739-890124
lottaj@home.sol.se

/Lotta

Försäkringsbolaget tänker alltså inte hjälpa till för att hunden inte har tillräckligt goda chanser.. Är det inte därför man har försäkring på sitt djur? Nåväl, Eftersom försäkringsbolaget inte tänker bekosta detta så har de "anhöriga" till Frejja tänkt göra vad de kan men behöver ändå all hjälp de kan få.
Om du kan/vill hjälpa Frejja så hör av dig till Lotta.


Hugo, Freya och Ymer.

Stackars Hugo natten till nyårsafton spydde han 3 ggr.. Det är inte förrens nu som han börjar kvickna till. Han har varit totalt utslagen och har inte ens uppfattat att det varit nyårsafton. =(     Stackarn, jag tycker så synd om honom.. Bara nu inte Freya blir sjuk också för det kan vara väldigt farligt för sådana små barn att bli sjuka. Nästa gång vi ska hälsa på någon eller någon ska hälsa på här så måste jag tydligen fråga om de är eller varit sjuka nyligt..

Freya har sovit sin första natt natten till idag. Hon somnade mellan 10 och 11 igår kväll och sov ända fram till klockan 6 på morgonen. Skönt! Sen har hon vänt på sig helt själv första gången idag.. Jag vet inte om jag kommer ihåg dåligt eller vad men jag tycker att det går väldigt snabbt för henne.. hon håller huvudet i stort sett själv också.. Stora, lilla flickan då. =)


Ja, och så till Ymer då. Han är inte direkt någon rastypisk hund... Nä, faktum är att han är så orastypisk som man kan bli tycker jag, inte nog med att han inte ser ut som en canario (fast det är ju inte det viktigaste då).. han beter sig inte som en heller (Det är ju desto viktigare). Han är inte vad jag vill kalla en mentalt stabil hund och rasbeskrivningen beskriver inte honom iaf.. allt det började efter hans "anfall". Han har haft ett helvete med dessa raketer, de har fortfarande inte slutat smälla heller. Det började så smått att smällas redan före jul och det verkar aldrig ta slut heller. Nästa nyår får man väl antingen åka långt ut på landet eller medicinera redan före jul och fram till efter nyår.. Förbannat tragiskt.

Näe, jag vill ha tillbaka min gamla vanliga Ymer. =(  Kanske blir han mer sig själv nu efter allt smällande är över.. får man väl hoppas. Så tänker jag på Anna och hennes hundar, hur hon berättat hur dom är. Så det är nog mer skillnad på en DC och en PC än vad man kan tro? Jag får åka upp till Anna och kolla in hennes hundar så fort jag har råd.Grått Nytt Hår ;)


En bild säger mer än tusen ord sägs det... Ja, jag bjuder på en liten färgsprakande svamp såhär på det nya året... Man blir ju glad av färger, av svamp också om man tycker det är gott... personligen har jag hellre svamp på fötterna än i magen =)


Ja grått nytt hår på er alla.. för nu är man väl ett år äldre (och visare?)

Peace!!!

RSS 2.0