Hundtricket.

Så fort man vistas ute med en liten valp blir folk som galna :p  Idag skulle vi ner till stan och träffa Nicklas, Inger och Kian. Det är alltid nåt "jippo" nere i stan under första Maj.. så var de ju även idag. Kabbi drar till sig folk redan på bussen och sen fortsätter det så hela dagen. Till och med busschaffören som körde bussen ner till stan (och han hade visst observerat att Kabbi låg i barnvagnen med Freya) ville klappa henne när vi skulle åka hem. De allra flesta frågar om de får klappa, men sen finns det dom som bara dyker ner på hundarna som de möter..  (oftast barn)  Idag var det inget sånt tack och lov, men det har hänt åtskilliga gånger att det händer.

Faktum är att det var en kille som gjorde så på Ymer för någon dag sedan bara. Tog tag i Ymers huvud och tröck upp sitt eget emot hans. Hur tänker man då?

Ja, det var en jättemysig dag, det är det jämt när Inger är med.. Jag tänker ofta på vilken Farmor hon är för Kian. En sån farmor skulle jag önska till Hugo och Freya också. Inger är 100% engagerad i både sina barn och hennes barnbarn Kian.  Det kan hon ju också när hon har närheten till dom, men ändå. Hon njuter verkligen av tiden hon har med dom.. det märks.

Hugo är verkligen en fröjd. Han är stor och förståndig och nu kan man verkligen ha utbyte av honom på en heeelt annan nivå än vad man kunnat innan. <3

Freya börjar bli stor nu också. Hon är 62 lång och väger 7220. I Tisdags blev hon 5 månader... Jag hinner inte med längre!! Hon föddes ju nyss känns det som. Som Mamma sa en gång, Det är på sina barn man märker att man blir gammal. Hehe!

Kabbi förresten, har fått väldigt mycket socialisering på denna veckan hon varit här. Igår tränade vi kontakt i parken här vid oss, men jag måste hitta ett godis som hon verkligen gillar för det var inte särskilt intressant igår. Hon kom rätt bra på inkallning och gick hur fint som helst lös från parken och hem så det var ju bra.

Ja, så blev det ju såklart bilder också. ;)

Gårdagens bilder.


-----------------------------------

Dagens bilder.


Freya och Kabbi delar barnvagnen


Hugo och Kian åkte karusell.


Vilket var skoj.. Man ser inte Kian dock (bara lite av hans hår :p)


Sen skulle de åka kaffekopparna. Lägg märke till damen längst ut till vänster. Hon skulle också åka kaffekopparna. Hon var äldre än vad man kan se på denna bilden och hon gick med rullator. Så tufft att hon skulle åka, och helt själv. Jag skulle inte åka kaffekopparna för jag skulle spy då och inte själv heller. Hennes man stod och väntade med rullatorn. Han var också rätt tuff, han hade en keps på sig som det stod "Ledig"  på.  =)
Hoppas att jag kan få vara så cool när jag blir gammal! xD  UNDERBART!


Här har vi dom igen, De till och med klär sig coolt! =)
När hon hade åkt så såg hon väldigt lycklig ut.. dock lite snurrig så Peter fick hjälpa henne så hon inte skulle trilla.


Freya hade skoj när hon vaknat!


Sötunge! <3


Inger och Kian.

Hugo och Kian lekte på lekplatsen.

Kabbi satt och tittade på.


Och ALLA gillar Nicklas ;)


Freya står i stort sett själv.


Söta lilla fis!!


Livet är väl härligt =)


Puss på dig!


Nu ska jag vara väldigt generös med en bild av mig också för ovanlighetens skull :p


Inger är väldigt rädd för hundar.. visst syns det?  ;)
Herregud vad blider det blev märkte jag nu. Meen.. jag tror ingen klagar på det, Hehe!
Inga bilder på Ymer märkte jag dock nu. =(  Det får bli imorgon för fortsätter det fina vädret så kommer vi garanterat ta fler bilder imorgon.

Nu ska jag bannemig hoppa i säng. Det har varit en lång dag.

Jag ska svara på era kommentarer också, men det får också bli imorgon.

PEACE!!


RSS 2.0