*Gäsp*

Edda sitter själv nu! :D I allafall en lite kortare stund i taget. :D Hon håller på att få 4 tänder samtidigt... inte konstigt jag inte fick sova en BLUND fram till kl 6 i morse..!! Eller egentligen "bara" kl 5 då det var i natt vi ställde tillbaka klockan en timme. Så jag fattar inte hur både Freya och Edda orkar vara vaken bara.. De höll igång båda två i natt och sju sa Peter att de var uppe.

3 barn är rätt lagom kom jag fram till i natt. Peww!
Och för vilken gång i ordningen som de (och jag) håller på att bli sjuk vet jag inte... *Suck*
Nåja, det går ju över. Bara drygt såhär i början av dagis och skola med alla förkylningar till förbannelse.
Jag funderar på om vi ska flytta.. Peter är redan set for it. Men jag är lite feg.. Man vet vad man har, men inte vad man får typ. Ja, men egentligen.. varför inte? Det hade varit kul att testa något nytt.. jag har funderat på det länge ändå.. Peter med.

Idag ska vi äta tacos.. Mmmm så gott!!! Jag äter ju med vegetarisk färs och det är ju riktigt gott det!! Massor med grönsaker och starka kryddor.. GOTT!! Kött äcklar mig.. Mer och mer!! Inte så att jag inte äter något kött alls men det tillhör inte min favorit. Jag tror att hanteringen av djur har bidragit till att köttkvaliteén försämrats.. det och vad djuren får äta och allt sånt. :(

Nähäpp... jag ska väl ta min lilla grinunge som inte vill vara vaken och som inte vill sova..

Här är lite bilder från gårdagen.Freya hjälpte till att baka


Det var kul!!Kabbi brukar vanligtvis scanna under Freyas stol efter godsaker som trillat ner.. men att dömma av blicken så uppskattade hon INTE mjölregn. Hehe!!Halvfärdig cookie dough cupcakes.


Så här ser de ut när de är färdiga.. och de smakade gott! =)


Receptet på dessa hittade jag här.
Hon har massor med intressanta recept som jag ska testa!

Japp, men inte nu.

Hej hopp!!! :D
André

Klockan tre i natt funderade jag verkligen på när Edda hade tänkt börja sova hela nätter varje natt.. Freya började ju sova hela nätter när hon var en månad och Hugo när han var 5 månader. Edda är 6 månader och jag längtar tills när hon sover hela nätter. Hon har fått tre tänder och väntar bara på att den andra framtanden uppe ska bryta igenom skinnet.. Det är förmodligen det som stör nattsömnen. Krake!!

Jag sitter här och dricker mitt kaffe och ser på nyheterna.. vad fan händer med världen?? Man blir ju helt paff!! Terrorattentat, skjutningar, våldtäkter.. Det är ju nuförtiden vardagsmat verkar det som!! Då är det ju egentligen inte konstigt med alla jävla idioter i hundvärlden. Hehe!!

För att anses vara pålitlig så ska man visst inte vara glad och framåt.. och det verkar ju logiskt om man själv inte är social.. men knappast något som påverkar pålitligheten. Det man bör kolla är väl hur personer beter sig mot/om andra "vänner". =)
Snackar man sen skit om någon och beter sig illa mot någon så är det ju inte konstigt att vänskapen inte består. Jag har då rensat ut sånt folk mer än en gång och förmodligen inte för sista gången. Det gäller ju att se vad en person gör och inte vad de säger. Jag tycker att det är så kul när folk underskattar mig!! Jag lägger märke till de små detaljerna.. T. ex en väns karl började helt plötsligt bete sig annorlunda mot mig på en del sätt...  det sa saker som jag låångt senare fick bekräftat! Tack vare det så kunde jag styra upp mycket till min fördel från början. Det är inte alltid dåligt med att analysera saker. Och så måste jag vara otroligt tacksam för de allra flesta människor har jag redan stött på innan.. Ja inte personen kanske, men typen!! Ja.. nog om det!

Solen kikar fram!! :O :D  Det är ju inte varmt ute precis.. men det är ju i allafall sol och det gör ju skillnad som från av till på.

Jag ska bjussa på ett kort på Freyas nya bästis! :D


Är han inte helt underbar?? Så tuff också! :D


Häpp! Seees & Hörs!! :D


Jag är bäst!!

 

Ja..! Se själva!!! :D (Om nu inte filmen jag "bäddat in" fungerar :p  )

 

 

Så då vet ni! :D


Underkastelsen

Att vara ensam hemma är härligt! Det är verkligen underbart med egentid. Det har jag ju eftersom att Hugo är på skolan, Freya på dagis och Edda är ju i och för sig hemma.. men hon sover. Ja så Kabban-Babban då förstås. Men hon gör ju inget väsen av sig så egentligen. Hon är ju bara som ett plus i kanten. =)
Till frukost i morse blev det rostat bröd!!! Ja det är väl inte så märkvärdigt tycker väl många.. men vår gamla brödrost gick sönder för någon månad sen och vi har inte prioriterat brödrost direkt. Men igår så kände jag att jag är OTROLIGT trött på limpa i diverse smaker, former och fabrikat. Så.. finaly en skiva rostat bröd med apelsinmarmelad!! Ahh!

Men nu har jag ju planer på att göra något vettigt och så fastnade jag framför tv´n.. Efter Tio. Jävla kemikalier..!! vad stoppar vi i oss och omger oss med egentligen??? Ingen vet och få bryr sig.. men det är ändå inte konstigt med allergier och div sjukdommar.

Kanske det var pga alla kemikalier som florerar i samhället som Ymer blev som han blev..? hmm.. nej, jag tror nog på alla de där konstiga sakerna han fick äta! Det jag med all säkerhet i allafall fått lära mig är att det inte var NÅGON annans fel än vårt i allafall!! ;D
Nä, men allvarligt talat.. Det är ju verkligen helt sjukt vad pengar driver människor till.. Som till exempel kor.. De är växtätare, men pga att det är billigt så matar man kor med benmjöl också. Det var tydligen så galnakosjukan "kom till" fantastiskt va?? Det är verkligen som en röd tråd genom livet om vad människor förstör för allt!! Till och med för sig själva för att man ska ta någon jävla genväg, göra något halvhjärtat. Uff!

I allafall så har Stefan Jarl gjort en dokumentär om detta, den heter Underkastelsen. Den vill jag se... tror jag!! Usch alltså! Det finns att läsa lite om det här också.

Jaja, det var en liten snabbanalys av det. Hehe!

Cheeeriooos!

Dogo och Presa.

Jag har surfat runt lite och ser att fler och fler inte verkar kunna/vilja välja vad de vill hålla på med. Jag ser svarta Dogos och Presor med Dogo-papper.. Varför kan man inte bara ta ett val och stå för det? Ska man inte vara stolt för det val man tar?? Att jag väljer Presa betyder ju inte att ALLA Dogos i hela världen är skit i mina ögon utan helt enkelt om vad JAG personligen vill ha!! Det kanske är på sin plats med ett sådant klargörande så inte folk tror att jag inte vill ha med Dogo-folk att göra.. eller något annat dumt.

Det handlar helt enkelt om vad jag som person vill ha i MITT koppel. :D 

Jag är både glad och stolt över mitt val och håller man på med Presor så ska man väl inte använda Dogos för att få fram en Dogo som man sen kan dubbelregga så det "blir" en Presa? Det finns faktiskt ingen seriös (och få oseriösa) uppfödare (vare sig Presa eller Dogo) som vill att de två raserna ska blandas ihop. De som vill det förstår jag inte alls faktiskt. Handlar det om att nå "hela marknaden" (pengar) eller att man inte vill ta ett val? Dogo Canario och Presa Canario är två olika raser med samma ursprung. That´s it.

Jag har tagit mitt val i allafall... jag är inte sur på någon som inte väljer som mig, jag skäms inte för mitt val och jag har inga problem med att "umgås" med folk som har andra åsikter än jag. Det som gör mig irriterad är de som ska ha allt, som inte kan acceptera mig och mina val och som konstant ändrar uppfattning från en dag till en annan.


VÄRLDENS BÄSTA Dogo med fejkkuperade öron..  ;)
Och ja, han hade skitmentalitet och det var mitt fel.. jag matade honom med allt möjligt konstigt.. osv.

Nu ska jag göra mig klar för lite shopping i allafall!

Hej Hopp!!! :DOzzy till SRF!

The Kid.. vilken gripande film. Fy alltså!!! Jag fattar inte hur man kan göra så mot sitt eget barn..!! Dessutom bara ett av sina barn... Det har jag aldrig förstått! Fy faan alltså... det finns många som inte ens borde få ha barn!! Den var i allafall hemskt bra och gripande! Dessutom baserad på en verklig historia.

Nåja, jag hänger inte läpp för det men filmen var mycket bra!!

Ozzy Osbourne kommer till Sweden Rock Festival i sommar!! Då ska jag vara där!! Jag vill se honom en gång till innan han (eller jag) dör!

Mörkgråa himmel.. uff.. Jag är inte något fan av vinter alltså! Men jag tänkte ta en längre promenix med Kabban i allafall så vi får oss lite friskluft! Helst hade jag önskat att det var sol och MINST 25 grader + varje dag! Haha!!

Ja.. vad ska man säga?

 

På återseende! :D


Seega Söndag!

Seeeg dag idag.. Bara sådär lagom. =) Jag har inte så speciellt mycket att rapportera om! Tessan & Kezzing kom över igår och spelade nya Guitar Hero. Peter & Andy och Freya och Pontus var i Pålsjöskog och matade ankor. Men efter incidenten i somras då hon blev biten av en anka i fingret så kom hon fram till att det var bättre att äta brödet själv :D Hehe!! Peter hade tydligen sett "Det" promenerandes en bit härifrån. Haha!!

Jag gjorde en förträffligt god pastasås igår.. Men den var så SJUKT starkt kryddad så jag trodde jag skulle brinna upp där en sväng. Haha!! Den kommer jag i allafall äta till middag idag med för det är så otroligt gott!! Mmmm!
Pasta är såå gott egentligen och det finns hur mycket variationer som helst egentligen! Jag kommerihåg sommaren som Malin, min älskade vän drev sin resturang, La Paloma... Pasta med färsk sparris, oxfilé och andra knaperstekta grönsaker med massa riven parmesanost.. Mmmmmm!!!! Det var bara så sjukt gott!!! Så drack man en god, kall öl eller något gott vin till det och satt precis mitt på playan.. omgiven av vit, fin sand och åt sådär på förkvällen... Ahhh.. det var bara LOVLEY!! Helsingborg är verkligen en sommarstad!! Resturangen var ett ombyggt omklädningsrum så den var verkligen mitt på stranden som ni kanske förstår. HELT perfekt i mina ögon!!liten och dålig bild.. men något bör man ju kunna skymta i allafall. =)

Ja, detta blev ju inte speciellt intressant inlägg kanske men verkligen en nostalgitripp för mig! :D

Jag återkommer nog senare.

Puss & Hej! :DGullungar!!!

Edda ligger i sin säng och vilar.. då klättrar Freya upp i hennes säng och lägger sig brevid. Så söööta!!! <3 <3 <3
:D


Finaste små gryn!!!


Som en gummiboll...

Paranoia IS the shit!! :D
Känner och känner är väl en sanning med modifikation!! Man känner ingen som säger en grej och gör en annan.. slår med ena handen och klappar med andra. Hehe! Men känner till kan man väl säga i allafall!

Det var otroligt skönt att få det sagt det jag ville säga igår i allafall.. jag tror nämligen inte på att gå runt och bära på skit.. Det ska UT och sen går man vidare!! Intressant att se att FLER än de jag skrev om tydligen inte har något bättre för sig än att spekulera om Ymer!! :( Stackars.. =| Han är DÖD nu så släpp, glöm, gå vidare?? Det är bara aska kvar av Ymer så hur mycket ni än gräver finns det inga konkreta svar! Ge upp någon gång??

Nåja.. Idag börjar MIN resa på nya okända mål!! Det kommer ni inte förstå något av ännu. Det kommer eftersom. Mmm, så då kan ni ha lite nytt att ringa runt och analysera. Vassego! =) MEN.. eftersom att "ingen" läser min blogg så kommer ju inte det ske. ;D

Så.. nu kan alla ni puckon hoppa och fara.. Enkelt og Greit!! :DIgår var vi ute i "skogen" Solen sken och det var skitmysigt! Kabbi hittade en rot som hon ABSOLUT skulle ha.. Haha!! Vad jag önskade att jag hade haft videokameran med! Hon grävde och tuggade och hade en massa roliga ljud för sig. Freya och Hugo gick skattjakt. =)

Jag fick i allafall ett och annat ok kort! :D


Syskonkärlek..


De är så otroligt söta och goa våra barn!!Lite oskarp ja.. Men världens finaste son!!


EN BLOMMA! :D Hehe!!


Naturen är SÅ vacker!!!

Nu ska jag in i duschen och sen.. taaa daaa.. Tvätten. Hahaha!!


Hej hopp på er!P L Ö T S L I G T H Ä N D E R D E T !!! :D


Pessimistkonsulten har fått nåt hjärnsläpp och blivit positiv för en vecka eller så..?? (förhoppningsvis) :D Härligt att se i allafall!! Hoppas det håller i sig!!!

Sen måste jag säga att dagen har varit HÖGST lärorik!! Hehe!! Det heter alltså inte Dogo eller Presa Canario utan Hungaria. (?) Jag var ju helt ÖVERTYGAD om att inte DC eller PC härstammade från Ungern. ;D Genetik är bara en myt, dålig mentalitet är inte mentalitet utan en dålig ägare. Haha!! Om man har en orastypisk hund så är det så enkelt med avel att om man parar den med en rastypisk så blir det rastypiskt! Hehe!!!
Sen när det kommer röntgen så är det hela upplagt så simpelt att till en viss ålder så är det för tidigt att få exakta resultat och när det väl är bra/lagom tid så har man redan fått så mycket förslitningar så då är det inte heller bra att röntga för man då heller inte får exakta resultat. DÄRFÖR skippar endel att röntga sina avelsdjur.. Man vill ju inte ta ut en hund ur avel för en sån banal sak som förslitningsskador. PenHipp är mycket bättre men också dyrare så då skiter vi i det med. Om man viftar med sina prommenadstavar i rädsla när en hund kommer rusande mot en så förtjänar man att bli biten av hunden. Det enda som är viktigt i avel är inavelsgraden.. du kan därför skita totalt i allt annat förutom det.
:| Japp..

Sen att folk inte kan sluta spekulera i min döda hund någon jävla gång... va?? Är det sååå lite sladder i omlopp nu eller?? Har ni frågor om Ymer så skicka ett mail till: zven_antenn@hotmail.com !! Där kan ni ställa frågor om VAD Ymer gjort och inte gjort.. hur många han bet och exakt VAD han åt eller inte! Hur hans avföring var och hur långt var ett pälsstrå..? Hade vi ranson på vatten och mat etc, etc, etc... Det kan ni gärna fråga på igen, och igen och igen även om nu allsköns "upplysningar" från Sthlm funnits att tillgå hela tiden.. :D RUSTIKA upplysningar.. Usch ja. Ja, det är berömda monster in action.

Detta ska ni nu alla ha klart för er en gång för alla.. Jag har verkligen NOLL intresse av att knacka dörr och informera och varna om alla skituppfödare (för ni är några stycken nu) som finns och vilken man inte ska köpa från osv..  MEN om någon frågar mig, så svarar jag precis vad jag tycker! Jag skiter egentligen också i folk som tar hunden med utomlands för att få den kuperad.. det jag tycker är töntigt är att man inte kan stå för att man gjort det!  Så är det med det!

Så nu är det bara fortsätta skitavla och skylla på valpköparna om/när det blir problem! Jag har inga problem med att stå helt jävla ensam kvar om det skulle vara så.. så länge jag är ärlig mot mig själv! Det är alltså otroligt tyst och lungt i min vardag egentligen och det är rätt trevligt! Sen att det kommer ploppa upp ett och annat ägghuvud med sina idiotgrejjer för sig. Ja, sånt är livet. Men nu räcker det väl snart med spekuleringarna om Ymer?? Jag lånar inte mediciner av min kompis och skriver om det på fb etc.. Jag är dessvärre, till allas besvikelse bara en simpel jävla Svensson!
Men, nu ska jag lägga mig i sängen och gosa med min rabiata, folkätande staffe!!Med handen i kakburken...

När jag var liten.. runt 7 år måste jag ha varit. Så hade jag kommit över ett av min mammas läppstift. Jag hade skrivit på väggarna hemma "Annale" som var det jag kunde av mitt namn då och gjort pussmärken på väggarna i min höjd. Men när jag konfronterades av min mamma så skyllde jag ifrån mig på mina morbröder. Haha!! Snacka om att bli påkommen med handen i kakburken. xD Samma sak en annan gång när jag stoppat aluminiumfolie i vår brödrost.. så skyllde jag på... taa daa.. vår hund!! Haha!!

Handen i kakburken..


:D

Nåja, jag ska väl hoppa i säng nu då så jag inte är helt död imorgon!!
GAH!! Just det.. tvätten.. SEN sova =/

Natti, natti!! :D


Hösten är kommen och svamparna med! :D

Nu är hösten här och svamparna med.. mer än någon annan tid på året i allafall! :D
Tur kanske att vi inte har Ymer kvar när vi bor i svamtäta Helsingborg city! :D *suck*  Ja, vissa dumma jävla saker kommer jag fan aldrig kunna acceptera eller förlåta. Så är det bara.. det finns ju en hel uppsjö med idiotiska påståenden och uttalanden som jag hört sedan jag blev ordentligt engagerad i en ras så som jag blev efter vårt köp av Ymer.

En annan sak som jag för mitt liv inte kan förstå är folk som har en FCI reggad Canario.. dvs en DOGO Canario som ska envisas med att det är samma sak som Presa Canario. En hel mängd av uppfödare påstår också det!! Jag tror nämligen att de som inte kan släppa Dogo Canario/Perro de Presa Canario (att dessa raser skulle vara en ras) är de som skulle vilja hålla på med Presan men som anser att man får fler hundar såld om de är FCI godkända och kan ställas ut. Det handlar om att ha och äta kakan.. Eller är det bara så att man faktiskt inte VET vad det är man håller på med..?

Man spottar på IC-linjer men ska ändå inte utsluta sina IC-linjade orsatypiska hundar ur avel..? Cash is King! Folk verkar ju helt förmögna att gå över lik för sina pengar. Avelsdjur som är ostabila i psyket.. ja det rättar till sig av en kull valpar..? En hund som ser ut som en Amstaff.. ja det rättar till sig bara den andra hunden är grov..? Haha!!
Man försöker i det YTTERSTA att skapa samma kombination igen och igen och igen och igen.. bara för att den blev så... bra??

Tack och lov är ju inte alla sådär.. men det hjälper föga när man konkurerar med folk som spottar ut valpar till höger och vänster hela tiden och samtidigt enbart får rasen att framstå illa.. att avla på mentalt DÅLIGA hundar.. hur tänker man då? Vill man se sina hundar, sin ras i Aftonbladet och Expressen.. Eller tänker man bara inte så långt utan bara till pengarna och skiter i rasen?


Underbart underhållande folk som har IC-linjade hundar och dömmer en hel jävla linje på EN individ?? :D

Vet ni.. det jag känner mig glad över är att jag sa att Ymer inte skulle gå i avel eller ställas ut då han inte var rätt på en fläck.. det gjorde jag heller aldrig.. varken det ena eller det andra. Kabbi ska heller inte gå i avel och det står jag fast vid. Jag skriver det här så det går att trycka upp det i mitt ansikte om jag nu skulle bli pengakåt och ändra mig. ;D

Människor.. vilket simpelt djur!

Sådär ja, nu kanske alla som INTE läser min blogg har nåt kul att reat sig på.. vassegoda! :D
Jag ska återgå till städningen..På återseende era tokar och dårfinkar! :D


JAG LYCKADES !!!!

YES!! Jag lyckades ta bilder! Fiiina bilder också!! Kolla!


Helsingborgs vackraste Kamp-unge och Damp-vovve! <3


Du är vacker som en dag lillan!!Här kommer förklaringen på vår något slitna koppel.. Hehe! Ändå dax att införskaffa lite nya halsband och koppel osv.


Freya hade så kul på promenaden.. att få lulla runt hur hon själv ville. Hehe!


Hehe!!


Kabbi skulle avverka sly.


Goa dampvovven..


Fina Kabbi!!

Jag tror Kabban hade lämpat sig som cirkushund. Hehe!!


Dancing dog.


Fy faaasen vad hon är vacker!!


När man är bebis njuter man av promenader såhär.. :)


När man ska fylla 2 så njuter man av promenaden såhär.. :)

När man ska fylla 10 så vill man inte följa med på promenader!! Haha! Nej det är ju såklart mer kul att leka med sina vänner!

Kabbi är som sagt en aning fet, men inget alarmerande i allafall.


:D

Djurplågeri!!

Ibland blir man ju bara så jävla arg på folk. Jag fick se denna artikel idag på Facebook! Det går inte att vara "lagom" för så många folk.. Många gånger till bekostnad för andra än sig själv.

Fotona är tagna av Svensk Polis.

Hade denna stackars hund varit människa hade den vägt 250 kg. Hunden gick en meter och föll ihop. Den sju år gamla tiken var tvungen att avlivas. Skandal anser jag!! >:(


Tack för rättningen Kristine! Ja, jag kan inte annat än hålla med dig!! =/Fika med Inger & Freya.

Igår träffade jag och Freya Inger på stan. Kollade lite affärer och fikade. Jättemysigt som vanligt!!
Jag fick mig ett riktigt gulligt kort igår.. <3 Jag blev så glad för det var så sött!! :D
Här är ett till sött kort!!

 

Här kommer ett till ;)

 

 

Och ett till..

 

Idag var det på håret att jag skulle skicka Freya till Larvik.. ibland funderar jag på om hon är besatt eller nåt.. Hahaha!!! Jag hade badat henne och skulle torka henne.. då bara biter hon mig i armen. Är det DET som kallas manbiter tro? Kanske måste kontakta expertpanelen och höra... ;D Nejdå, de lär väl ha fullt upp med allt annat nu förhoppningsvis..!!

Jaja, jag tänkte bara bjuda på lite bilder.

 

Hej Hopp!! :D

 

 Freeeedag!! :D

Häärliga Fredag!! Det betyder heldagar med alla 3 barnen!! :D jag har nyss tagit stygnen... Skönt det då! Pencilinkuren är ÄNTLIGEN över den med!!!! På väg upp till vc så kom jag att tänka på honom som fick avliva sin valp.. stackarn. :( Tack och lov så hade han i allafall inte köpt hund från någon jävla  klåpare. Det är ju mycket som kan gå fel även med de allra bästa förutsättningarna.. tyvärr. Det som är sorgligt är att valpen bara var typ 8 månader.

Egentligen så har jag väl inte direkt något som jag tänker mig är bra att skriva här även om det sker massor med saker!! ;D  Jag tänker att jag nu slutat röka så man kanske skulle ta de pengarna och lägga undan varje månad så kan man ju hitta på mycket kul för de pengarna!! ;) Det är ju ändå 2400 varje månad!! :O Ja, 2400 för oss båda då! Vi har ju slutat båda två. :) 13 dagar är det för mig och det känns fortfarande lika bra!!

Snart ska jag och Freya ner i stan och träffa Inger! :D Kul!! Då hoppas jag att Peter passar på att städa. Hehe!
Ikväll ska jag köra en runda WoW om jag reder ut de nya talentpointsystemet. Haha! Jag känner mig rätt sugen på att spela nu faktiskt. Kanske värt att passa på nu, för det kommer bli mindre med tid för sånt allt eftersom. Hehe!!

Häpp, nu ska jag fixa till mig innan vi ska dra.


Ses!! :D

Trust no one.

I December kommer Cataclysm ut! Yey!! Härligt!! Jag känner mig sugen att köra igång igen. Köra igång, lay low och iakta.. för det är NU det börjar hända saker!! Det kommer enligt vad jag tror med tiden snurra ett helt varv i allafall.

Så fina höstdagar vi har nu! Det är milt i temperaturen.. soligt och ändå varmt. :D

Imorgon ska jag och Freya träffa Inger... Kul! Det är alltid lika mysigt att träffa henne!! :D Vi ska fika. Det är ju så mysigt att vara med Freya och fika. Funderar på om jag ska göra lite paj och brygga kaffe och ta med imorgon så kanske vi kan sitta i stadsparken och låta Freya leka där på lekplatsen. DET låter ju faktiskt som en plan! :D Äppelpaj och vaniljsås med Kaffe till... Mmmm!

Sen blir det väl att börja så smått med diet imorgon igen så jag håller mig i shape. Så jag snart kan få operationen då!!! Igår promenerade vi ner i stan och det gick bra! Så imorgon är sista dagen med penicillin och allt sånt jox.. JAAAAA!!!!! :D:D:D

Nej, jag ska nog ta och städa lite här igen! =/ Sååå jävla spännande... NOT!
Fynd till Freya! :)

Idag köpte vi lite mer kläder till Freya och lite till Hugo.. Sen fyndade jag en vinterjacka till Freya i Ljus rosa. Skitfin! 150:- så det var ju inget att bråka om. Det fick bli kläder i strlk 98! :)
Nu står hon här, Freya och ser ut som en liten pralin. Jag skulle ta kort.. jag fyllde hela kamerans minne och detta är vad jag fick fram..

 

 

Bittert att det inte blev fler OKEJ bilder :C Men visst är hon söt med uppsatt hår! :D

 

Men.. ja då ser ni ju iaf nåt av ett av världens absolut bästa barn på alla sätt och vis och världens bästa Staffe! :D

Snart kommer jag fan kasta ut kameran genom fönstret!! :@ Jag känner att jag inte har de pengarna att kasta på en ny kamera nu och något nytt skräp har jag verkligen inte lust med!! Uff!

 

Vår granne skulle vist iväg och avliva sin lille valp idag :C Han hade nåt fel med benen så ägaren åkte till vetten och röntgade honom.. det visade sig att den lille valpen var full med cancer... Stackarn!! Så idag somnar den lille gossen in. FY vad sånt är sorgligt!!

 

Nej, nu ska jag väl göra nåt vettigt!

 

Puss & Kram!!


Soliga höst, det gillar jag!!

Igår åkte jag och Freya ner på stan.. BARA jag och Freya. Det var vääldigt mysigt! Vi skulle kolla på lite vinterkläder till henne för nu är det ju inte så speciellt varmt ute längre. Skor hittade vi, jättesöta och typiskt flickiga som hon. Jacka ska vi hitta nu i dagarna.. jag tycker ju att alla vinterjackor känns så tunna! Hon var så gullig när vi var inne på Lindex, då satt hon i vagnen och fångade prislapparna och sa "kostar... kostar" Hihi!! Lilla skorpan! Hon är faktiskt rätt klar över vad hon gillar och inte gillar i smak på kläder också.

Efter att vi glott runt lite på stan gick vi och åt. Då sitter hon fint brevid mig och äter och snackar (och snackar och snackar) Såå gulligt!! Hon har inte ens fyllt två år och var som en liten tonåring i MINI-format!! Haha!!
Så snäll och inget tjafs alls på hela dagen. Så snälla barn jag har.. alla tre! :D

Sen på kvällen så gick jag och Edda hem till Jessica och snackade lite. Edda var skittrött, men var vaken fram till vi gick. Hon sysselsatte sig med att sitta och gosa med Liam och titta hägrande efter Hilda. Hehe!!
Stackars barn har ju blivit helt miljöskadad.. hon är helt galen i hundar. Paradiset för Edda varn nog när vi var hos Linn och Toni när hon fick se ett litet hav av kineser. OJ vad hon tyckte det var intressant! :D

Idag ska Hugo har någon personlig sak med sig till skolan och redovisa om den. Han fick med sig jackan som Peters farbror, Robert Zietlow hade under de två vändor han var i Vietnam och krigade. Jag tror att Hugo är väldigt stolt över det där. Hehe! Den läxan var i allafall speciellt kul och lätt för honom att göra.

Nähäpp.. nu ska jag ta och göra lite vettigt!!
Tyvärr inga bilder ff :(Puss & Kram!!!

Kabbi är GALEN!!

Japp alla skandalsugna folk det är sant.. Kabbi flippade fullständigt över idag!!!


Kabbi blev fullständigt GALEN när jag kom hem idag!! Sjuuuukt glad, hoppade, slickade, hoppade lite till... satt och väntade på minsta lilla tecken till att få spralla runt som en galning lite till..  Lilla hjärtat mitt!!! :D Så nog hade hon saknat mig! :D Awww!!! Nu är hon nikotinplåstret som jag behöver, hon följer mig som en svans och är bara så glad. Fan vad kul det är att få den uppskattningen av sin hund! :D Resten av min familj blev också glad över att jag kom hem såklart! Och det är SJUKT skönt att vara hemma tillsammans med dom man älskar!

Vad som är mindre kul är väl att jag fått slänga ut 1200 på mediciner för en sketen jävla blindtarm. :/

Meeen.. åandra sidan kan jag väl vara lycklig för mina relativt små problem. Det verkar finnas många som fastnat i nåt negativt mönster och mer och mer liknar en trasig skiva som står och hackar på samma ställe.

Men.. så då vet ni.. jag gör mina hundar GALNA!!! :D

Puss på er!!Torsdag, 7 Oktober 11:27

Jag tycker synd om Peter som måste styra upp allt hemma själv. Jag får dåligt samvete över att jag sitter här och inte kan hjälpa honom. :(
På ronden idag så lät det som att det fortfarande handlade om dagar innan jag får åka hem. Åhhh jag vill hem nu!!! Jag fullkomligen hatar att ligga inne på sjukhus! Till och med när Freya och Edda föddes så gick jag hem efter de där obligatoriska 6 timmarna man var tvingad att vara där. Men nu sitter jag här och vet inte när jag får komma hem igen :( Jag saknar mina barn, Peter och Kebabbi!!
En sak som är bra är väl att jag inte rökt sedan i Lördags.. dvs på 5 dagar!! Det är inte illa!!


Jag har haft massor med mardrömmar i natt. En av dom var bland annat att jag var och körde en motorcykel på något ställe. Motorcykeln höll på att rasa ihop så jag ledde den som en vanlig cykel. Så kommer jag till någon skrot eller vad man nu ska säga.. så ser jag MASSOR med ovtcharkor där. En lufsar fram mot mig och jag står där helt förstenad.. Han är jättekelen och bara såå söt så han lufsar med mig var jag än går. Plötsligt så är jag inne på skroten och det är en gammal farbror som sköter och driver allt med hjälp av ca 20 Ovtcharkor. Jag försöker få den som följer med mig att gå tillbaka till sin flock och försöker själv ta mig därifrån utan att bli något intressant föremål. Jag schasar iväg honom och när jag pratar med honom så får några av hans flockmedlemmar upp ögonen för mig. Jag går så fort jag kan därifrån utan att springa eller verka hotfull och de beslutar sig för att följa efter mig. Jag hör hur deras klor skrapar i asfalten och hur de andas bakom mig. Jag kommer till ett villaområde och går direkt fram till det första huset. Som jag snabbt upptäcker är något museum som bara har öppet på sommrarna. Sen vaknar jag med ett ryck. Jag har ingen kunskap om rasen i sig men jag måste erkänna att en vakthund på ca 90 kg är respekt... sen är ju media som vanligt otroligt bra på att blåsa upp saker. Men jag kom fram till att jag vill veta mer om rasen. Inte för att jag vill ha någon själv, men för att jag vill bilda mig en ofärgad och egen uppfattning.

Sen drömde jag en bra dröm.. att vi flyttade till Norge, där stötte vi ihop med Sonia :O En människa jag inte drömt om eller tänkt på på evigheter!! Hon hade lämnat sin kille och Barn i Sverige. Vi badade och snackade om allt möjligt. Det var otroligt vackert just där vi flyttat. Massor med Presa-folk var det också där med massa hundar. Jag minns att Joran var där också och tränade Damien i lydnad. Alltså, hjärnan är bra rolig ibland... xD Men det var i allafall ingen mardröm! Vi vann 44 000 Nok på en lott som motsvarar vår triss-lott. Hehe!! Undrar just varför det blev 44 000, det är ju mer en lotto-summa egentligen. :p

Snart är det lunch här.. igår serverades det sill, ägg och potatis till middag.. gissa vad jag åt. En hel potatis.
Hoppas något börjar smaka gott snart! INGET smakar bra. Så jag gissar väl på att jag fortsätter tappa vikt och det är ju bra i allafall. För den andra operationen ska göras.. jag vet bara inte när ännu.

Onsdag, 6 Oktober. 20:47


Här sitter jag.. Nyopererad, utan önskan om det just nu och definitivt inte av den här anledningen!! Jag sitter här, flummig på smärtsillande och besviken som fan för att min OP den 20 alltså inte blir av :C Jääävla blindtarm säger jag bara!! I Lördags kl 8 på kvällen drog jag in. Jag hade så sjukt ont i magen... Jag blev inlagd för observation, sen började resan om det skulle bli operation eller antibiotikabehandling av blindtarmen. Jag ville såklart slippa OP för att det inte skulle påverka min kommande OP. Meeen, så fick jag klart för mig igår att det INTE blir OP den 20 oavsett vad jag skulle välja att göra pga den pågående infektionen i kroppen. =/ Ja, då var det inget mer att fundera på.. bort med möget! Och så klart så måste jag ju stanna kvar då inflamationen lett till att blindtarmen var "en enda sörja". Kirurgen var föga imponerad av min dumdristighet. "Sådana här situationer brukar folk dö av"  Men det gjorde jag nu inte även om jag mår skit ärligt talat!! Med facit i hand så hade jag inte tagit detta beslut en gång till. Jag hade låtit mig opereras direkt. Nu har de ju dessutom punkterat tunntarmen och jag har som sagt en pågående infektion i kroppen.. det kan ju med min tur bli skit bara det! Jag känner verkligen att jag inte är frisk i min kropp.

Men som alltid när jag hamnar i sådana situationer så verkar jag ändå hitta mycket roligt folk att fördriva tiden med. Sen blev jag smått lyrisk när jag fick hit min laptop idag.. men så fuckade det trådlösa internetet upp sig. Så Peter måste komma hit imorgon och hjälpa mig. Haha!! Nu sitter jag på WordPad och skriver för att kopiera till bloggen sen imorgon då jag förhoppningsvis fått internet. Jag är såå high tech. Hehe!!

TUSEN TACK FÖR ALLA SÖTA SMS!! Det värmer gott att få lite uppmuntrande ord och omtankar från er alla!! :D

Nåväl, nu ska jag ta mina piller och bädda ner mig och fortsätta må skit där. Jag ska väl babbla lite med min granne också som är en coolt tant på 74 år. :D

Bloggen är nere.

Bloggen verkar vara nere för tillfället.. Det ser ut som jag tagit ort den.. men det har jag alltså inte! 17 dagar kvar idag! Det har bara SWOOSHCAT på faktiskt.. men det kan ju som sagt bero på att jag räknat fel. Hehe!! :D

Denna dag började inte bra. Jag känner mig irriterad! Och faktiskt besviken! Jag är jävligt besviken för att detta kommer ALDRIG ändras, det "börjar" jag inse. Ja, det är det vanliga bland folk, säga en sak.. göra en annan. Det kommer aldrig vara min förlust. Vill man hålla på så så gör man och då tar man gladeligen konsekvenserna av det sen också. Ha & äta kakan, det är det många som lever efter..  :|

Idag skiner inte solen desvärre.. Men iofs så kanske den kommer fram sen. =) Om inte annat så ska jag slå igång lite musik sen och ta en runda med dammsugaren, ungarna har grusat ner i hallen. Funderar om jag ska ta en promenix till Inger idag. Om inte Peter kanske ska iväg och dricka kaffe hos/med någon idag förstås.

Ikväll har Jessica fest, kombinerad inflyttningsfest och födelsedagsfest. Där skulle jag varit ikväll om det inte varit för att jag måste gå på denna diet. Vi får ta det en annan gång. :D

Nu står Freya här med ICA-Maxi reklambladet och upprepar "GONAS" over and over!! Så tittar jag vad det är hon menar.. Lösviktsgodis.. HAHA!! Gonas.. Galna unge!
Hon snackar rätt mycket nu och är speciellt intresserad av djur av diverse variant.


Jag kan tydligen inte lägga in bilder heller så detta inlägget får vara bildlöst så länge tills allt är i sin ordning igen.


LATER!


Agge & Shiva <3


Ibland är det BRA att räkna fel!

Haha!! Jag hade räknat fel.. en dag för mycket! :D En dag är mycket just nu för mig!! Fan så skönt!! Jag har i allafall gått ner 2 kg, det är kul!
Idag kom Agge och Nikita hit. Kabbi blev ju som vanligt när en människa visar sig, helt lyyyrisk! Som att hon inte fått träffa någon människa förr. Haha!! Nikita och Freya turades om att få pussar av Kabbi när hon inte satt och hånglade med Agge förstås. Jag tycker som sagt att Kabbi är lite småfet nu, men som Agge sa.. det är snart vinter. Hon är inte smällfet och kommer ALDRIG komma upp i 55 kg oavsett vad fan jag än skulle göra så det är bara släppa det om att jag "tagit åt mig" om nu någon faktiskt på fullaste allvar tror att jag gjort det!! :D Jag har självinsikt och kan därmed erkänna om det är något som inte är som jag önskar. ;D Jag bryr mig inte speciellt nämnvärt om vad folk och fä anser om mig eller min vovve. Jag VET att jag och min hund är bäst på alla sätt och vis och jag är stolt över oss!! :D Men såklart blir man alltid glad när andra bekräftar det på ett eller annat sätt!

Ja, förresten Joran.. Jag ska försöka ta några bilder på Kabban-Babban imorgon. :D Nu har jag lyckats göra min kamera (om möjligt) ännu sämre genom att nollställa inställningarna som Kim var så snäll och gjorde åt mig så nu fungerar inte fokus ens.. Vilket gör att de allra flesta bilder blir suddiga :(
Fattar egentligen inte varför jag fortsätter traggla med skiten mer... Hehe!!

Nåja, egentligen inte så mycket mer att säga så här officiellt... Så....... Natti, natti folks! :DRSS 2.0