Yey!!!

Ja fan vad jag är glad idag!! Trots att våra kära små barn hållt låda precis HELA natten!! :D Alla bitarna faller på plats nu, jag spenderar ingen onödigt tid och energi på en massa trams och allt känns bara skitbra!!! På Onsdag får vi två fin-fina besök båda långfärda besök!!! Ett på dagen och ett på kvällen och det ser jag VÄLDIGT mycket fram mot!!! Ena besöket har jag inte träffat på MÅNGA år så det är väldigt speciellt för mig!! *HAPPY* Det andra besöket kommer från utlandet!! ;D

Det finns lite som kommer kunna rubba min sinnestämning känner jag och idag ska jag fan VÄCK med en massa grejjer som jag ändå inte orkar damma! UT med det gamla (och in med det nya)

Få se om jag kan få till det att gå ut och filma hundarna idag så deras uppfödare kan få lite hum om hur de rör sig och är till sätt osv.. Fast vädret är ju sååå tråkigt!! Grått och dimmigt! KANSKE blir det bättre väder för det imorgon. Ute ska de ju alltid busa så mycket så jag lär få ta dom en och en i stället!

Nåja, ska jag få något gjort så får jag sätta fart nu! TJING!!
Happy go lucky.

Nu är det nya bilder på Enya uppe på Presa-gruppen på Facebook och personligen så tycker jag att hon fortsätter utvecklar sig bra både inuti och utanpå! Hon är en för jäkla go hund och en MASSA go i henne!! Hon är inte vad jag vill beskriva som någon soffkudde i allafall och det är riktigt kul!! Hon rör sig smidigt och inte alls som en typisk valp... klumpigt och dant. Hon har alltid full fart och gillar att vara med när det händer något. Hon ÄLSKAR att vara nära men hon behöver inte vara det för att känna sig trygg vilket jag tycker är enormt kul att se!!! Somnar hon på soffan när vi går och lägger oss så kommer hon när hon känner för att komma, är hon vaken så lägger hon sig tillsammans med Kabbi och sover som den kringla dom är tillsammans på deras saccosäck.. Underbara doggar!! Jag är verkligen förväntansfull inför framtiden för det kommer ske mycket kul längre fram!! :D

Kabbi är klippan som man bara inte kan låta bli att älska. Hon är så sjukt kärleksfull mot allt och alla så det ibland känns som att hon ska spricka av kärlek. Hehe! Ungarna kan bara säga hennes namn så ska hon genast pussas!! :D Det finns inget ont i den hunden what so ever!! Lill-pluttan som nu faktiskt är stor tjej!! Vad tiden gått fort!! :O

Ikväll sover Hugo hos Liam, det känns så tomt när han inte är hemma.. Hehe! Även om han mest är inne på sitt rum så märker man det så väl när han inte är hemma. Han är verkligen en helt underbar unge och jag känner mig stolt som fasen över vem han är och hur han är!! Han är verkligen att lita på i alla lägen!!

På Fredag firar jag och Peter 11 år!! :D Det känns helt fantastiskt!!Japp.. så får det bli och så ska det va!

TJING!Nattuggla.

Det är inte bara hemma som man bör städa.. Datorn och internet inte att förglömma!! Det känns rätt bra att städa där också!! Shit vad man samlar på sig skit!! Imorgon är det upp mitt i natten igen, inte riktigt min favvo-tid! Jag vet när jag jobbade nätter.. det var den absolut bästa tiden att vara vaken på! Jag känner mig alltid mest kreativ sent på kvällen och natten. Så har det alltid varit också! Jag kommer så väl ihåg när jag och Åsa var ute på nätterna och hittade på hyss. :D Men då var vi ju tonåringar förstås.

Ja jag har ju glömt berätta om vaccineringen. Det gick helt friktionsfritt, inte ett enda gnäll eller pip! Duktig liten flicka!! Hon växer och växer också och väger idag 13,4 kg rätt bra vikt för en 13 veckors valp måste jag säga.. och nu börjar Kabban se liten ut. :D Ja hon är inte övergödd heller.. jag gillar inte att ha feta hundar och är rätt övertygad om att när det gäller stora raser så vill folk gärna ha mer vikt på hundarna så det blir nog lätt övergödning om man fastnar på vikten. Tunga hundar = grova hundar.

Filip var här i förrgår, han är lite kär i Presan och Enya i synnerhet så det verkar som att han vill följa med på träff! Jag ska nog konvertera honom.. Eller, Enya får göra jobbet! Hon är på god väg och Filip verkar ha rätt klart för sig vad som är en fin Presa. Han har sett endel bilder och han har samma smak som mig fast han inte är insatt i rasen. :D

Ikväll ska jag förbi Jessica, myyys-pyys!!


Jag bjussar på några bilder från innan i kväll för nu hinner jag inte skriva så mycket mer!


Söta Freya och Edda.Enya ville också vara med och bada. :D

Peace!


Level! Ohh.. it´s Epic!!

Nu har jag slagits och bråkat och tjafsat angående Dogo Canarion och allt sjukt och osunt som rör den rasen i snart 4 års tid. Nu är det nog med det!! Jag har ingen dogo, kommer aldrig någonsin mer skaffa en till och har rätt bra klart för mig vad jag vill med mina planer och drömmar med mina val av hundar och raser. Jag lägger ner ALLT som har med Dogo Canario att göra, it´s a dead end.. Jag önskar rasen STORT lycka till för det behöver den VERKLIGEN! :)


Nu börjar det nästan kännas som vår här!! Nästan all snö är borta och på dagarna så är det plusgrader!! Det jag saknar nu är solen. Jag känner mig helt läkt nu och min värk i rygg och leder är BORTA! Det går inte beskriva med ord hur underbart det är!!  *Lycklig* Enya börjar orka med lite längre promenader och det är också kul! Då blir det mer träning med att gå fint i kopplet. Lilla goseklump! Det är rätt härligt att vakna på natten med en liten fis som har rally upp och ner i sängen.. rakt över mitt huvud!! :D Galna hund!! Jag tycker hon skulle bli lite inspirerad av Kabbi som är en riktig duktig tjej, och det kommer hon i sinom tid!! Valpar är jäkligt mysiga men jag måste vara ärlig och säga att det är överskattat! Haha! Socialiseringstäningen går bra och hon är en väldigt bekymersfri liten dam!! Jag är riktigt nöjd med hur hon utvecklas utseendemässigt också! Hundars ögon är något av det jag kollar på först.. Enya har ärvt sina vackra, mörka ögon av sin far som är något av en dröm för mig på alla sätt!! Jag tjatar på Linn och Toni att han ska få flytta hit.. men det går inte sååå bra. Hehe!

Igår kom först Inger och Nicklas på besök.. som vanligt mysigt!! Inger känns nästan som en mamma för mig.. Det känns så tryggt och mysigt när hon kommer och hälsar på!! Nicklas är förstås också mysig och speciellt med Freya och Edda. Efter dom hade åkt så kom Andy, Maria och Ellinor hit. Andy och Kabbi har nåt speciellt band så Kabbi satt mest och gosade med honom. :D Efter dom hade åkt igen så spelade jag och Hugo lite.. Lilla älsklingen min. Han har vuxit så mycket och är plötsligt så mogen i huvudet också. Det har gått för fort!!
Men nu ska jag byta gardiner i köket i alla fall innan det är mörkt igen.


Jag fick äntligen taget ett kort på Enya där man ser hennes profil OCH hennes vackra ansikte!! Enjoy!


Licensjakt på idiotmänniskor!! Ja tack!

Sitter och kollar på nyheterna nu på morgonen och känner hur jävla arg jag blir! Först tar de upp vargjakten. Någon politiker är där för att snacka FÖR vargjakten och en kvinna från rovdjursföreningen är där för att prata mot jakten. Så säger politikern att det är beslutat att det ska finnas MAX 210 vargar i Sverige. Detta är något som politikern påstår att många av partierna varit med och beslutat. Vadå max 210 vargar?? Vad är det för jävla skitbeslut? Sedan kan jag ju undra över oss människor.. vi gör då mer skada än NÅGOT annat djur i världen och ändå fortsätter det forsa in folk här.. folk som det inte finns jobb eller pengar för och DÄR finns det inget maxantal.. inte heller på hur många barn vi får ha. Ska vi ha något maxantal så är det då inte på vargarna i första hand och 210 stycken är ingenting!! Då kan vi se till att ha jobb för alla som bor här innan vi ens funderar på att ta hit fler folk som ingen kan försörja! USCH vad förbannand jag blir!! Människan vräker ut sig och kräver och kräver och det får allt annat betala för. Människan är ett vidrigt djur! Dessutom påstår politikern att denna jakt kommer att öka acceptansen för varg.. Eh.. WHAT? Undrar om han är medveten om att vargen höll på att dö ut pga jakt?!? Är det DET som kallas acceptans?? Åh så mycket dåliga ursäkter det finns för att legalisera detta!!

Nästa, JÄVLIGT irriterande nyhet var Rosengården i Malmö och all skit som händer där.. hela tiden. Idioter som sätter eld på saker för att få dit brandkår och polis så de kan attackera dom!! Låt det där jävla stället brinna ner i stället! Skitfolk som attackerar räddningstjänst och polis, vad är det för fel i huvudet på de folken? Oftast är det ungdommmar och var fan är deras föräldrar då? Lata, obrydda föräldrar som inte håller ordning på sina ungar. Samma är det på Helsingborgs Rosengård.. där ränner snorungar runt ute på kvällarna och ofredar folk. Det har jag själv fått erfara när jag en sommarkväll kom cyklande och ett gäng snorungar sprayade mig i ansiktet med nåt skit.. tack och lov var de pygmeer så de träffade min käke i stället för mina ögon! Uppenbarligen finns det för lite krav, för milda straff och för lite sysselsättning i landet för allt folk eftersom att folk får för sig att vara ute och ofreda folk och elda och på nätterna så de kan attackera polis och räddningstjänst.. Oj så rolig sysselsättning..? Och visar i grunden hur människans respekt för något egentligen är. Vi har inte ens respekt för våra medmänniskor! Det vet jag också av egen erfarenhet att inte ens släkten har någon respekt för varandra mer. Människan går från äcklig till äckligast!! Och ingen avskjutning på idiotfolk är tillåtet!! SYND för jag hade fan blivit jägare med det samma då!!! Pedofiler, våldtäktsmän, folk som misshandlar bara för skojs skull och andra äckel ska vandra fritt här medan vi fokuserar på att det ska finnas MAX 210 vargar!! Makes NO sense!!


TUR att vi människor har så BRA gener då! :|Vuxna barn.

Dom är rätt underhållande! :D

Smakar bäst från mun till mun! xD

Sedär ja.

Ja så är det strax dax för sängen. Skönt!! Ungarna har väl varit mer vild än tam idag så att sova lite kommer vara skönt! Hugo har varit på disco idag, Hihi! Crazy att han.. min lilla kille har varit på disco! Jaja, jag håller på att bli gammal.. det är ju därför det känns så weird. Haha! Freya fixade översvämning i badrummet, inte sådär jätteskoj precis. Jag höll mig för skratt medan jag torkade upp havet. Edda är väl egentligen som en mini-Hugo och det betyder ju att hon är en riktigt snäll unge, hon plockade bara ut MASSA med jord från golvkrukan vi har. Tack och lov så har ju hundarna och Peter varit snälla!! :D Ja, fan.. jag har ju fixat en ny blogg!! Den borde jag kanske börja skriva lite i. Får se hur det blir med det. Att blogga för mig är bara något jag gör som en form av dagbok och för de som är närmast mig av en eller annan anledning att följa..

Små, små klunkar med vatten.. hur ska man lyckas dricka minst 1,5 liter då? JAG har problem med det i allafall.. Men det blir väl bättre när det gått ett tag förstås! Det är i allafall i stort sett ingen matkostnad för mig nu!! Hehe! 1 dl Varma koppen eller yoghurt. Men GOTT är det! Efter 2 månader med nutrilett så kan man ju säga att jag var lite less på det.

Äsch, orkar inte sitta här och tramsa mer! Slänger in någon bild så får det vara bra med det.


JÄKLIGT söt unge om jag får säga det själv och en jäkligt fin Presa också! :D


Små rackarungar! :D
Observera dunet på Enyas nos och Kabbis "ser du på mig eller inte" blick! ;D

Japp, det får vara allt för i kväll! Nu är det SOOOVA med alla små rackarungar!! Weee!!!
Imorgon smäller det!

Ja, imorgon är det ÄNTLIGEN slut med kartongsoppa!! Weeeee!! Jag ska upp mitt i natten och ta tåget till Landskrona.. Uff! VARFÖR har jag inte bil och körkort? Hehe! Jag ska packa lite i kväll och städa så jag inte lämnar Peter med total kaos. ;D
Jag har suttit och funderat på om jag ska städa lite till på FB också. Det är några som jag är "vän" med som bara finns där och som jag inte har kontakt med öht.. jag är inte ute efter att ha så mycket "vänner" som möjligt heller utan hellre en tightare krets med folk som faktiskt tillför något i ens liv.
Ja.. OM det nu skulle hända något under operationen så hoppas jag att var och en av er vet vad jag känner för er!!! :D Jag vill tro att jag är ganska tydlig med det i alla fall. Jag är inte orolig för att/om något händer.. det finns så mycket att vinna så det är värt alla risker!! Men det är ändå en stor op och det ska man så klart ha respekt för. Shit!! Jag kan inte fatta att det ÄNTLIGEN är dax!! Något jag väntat på sedan Januari 2008 och nu äntligen händer det! Det enda jag egentligen är orolig för är väl att komma upp i tid! :O Snyggt om jag skulle försova mig!! Hahaha!
Ja i alla fall.. Stay Gold.. i will! Ses och hörs! :D

Lite kort å sånt!

Igår var Peter och Freya ute och byggde en snögubbe. Jag lääängtar tills Edda också kan gå och prata!!

 

 

Freya hade kul ute i snön. :D

 

Soffamys!

 

K9Madness Enya 11 veckor.Tja, vad ska jag säga Enya är inte så lätt att fotografera.. men Kabbi är inte sen på att hänga med i tempot *ALDRIG STILL* Haha!!!

 

 

Ja.. det var lite bilder det.

 

Livet flyter på fint här! Hundarna går jättebra bra ihop och vi andra har det bra vi med!

:D

 


Avundsjuka är en otäck sjukdom..

Jag har inte sett eller hört en enda Presa-uppfödare eller Presa-människa försöka sammanlikna Presan och Dogon.. däremot så finns det en hel uppsjö med Dogo folk som gör allt för att få de två raserna att vara samma. Dessutom blir de fler och fler. Folk som tidigare haft koll på grejjerna degraderar intelligensen och hamnar på barnstadiet. Att endel vägrar släppa det visste man ju.. inget nytt, men en del förvånar mig faktiskt! Framför allt då man gör allt för att smutskasta Presan som rabiata, galna hundar som bara och endast biter folk dagarna i ända och endast används i skyddsträning.. detta baserat på en enda och dessutom otypisk individ som egentligen mer skulle kunna liknas med Ymer. Haha!! Vad handlar det om egentligen..? Avundsjuka? En bakåtsträvan? Ha och äta kakan? Skam över det rasval man gjort? Anses Presan coolare men mer opraktisk kanske? Man kan ju inte ställa ut Presor på samma sätt som Dogon..  Nåväl, Dogo och Presa i samma mening betyder bara en sak för mig i allafall.

Men ärligt talat tror jag att det handlar om avundsjuka.. jag har en mängd kommentarer här i min blogg från folk som bokat och beställt Presor och som inte skulle kunna tänka sig annat än Presa i fortsättningen fast, man kan ju förstås mogna och byta åsikter.. många som gjort det också förstås! :DNåväl, JAG vet vad för raser VI har här hemma och det är good enough för mig! Sen hoppas jag alla som kalla sina hundar för annat än de är blir lyckligare av det!! :D
JAG kommer i allafall ALDRIG påstå att Enya är en Dogo Canario eller att Kabbi är en APBT. ;DMiljö och socialträning.

Igår fick Enya hänga med på en promenad ner i stan. Ja, hon gick så klart inte hela vägen ner utan låg gosigt nerbäddad hos Edda i vagnen under ett täcke. Lyx-presa ;) Hon fick se MASSOR med folk, bussar, lastbilar allt möjligt och hon blev inte påverkad av något av alla saker som skedde runt henne. Så gick vi in till Zarah på Zawiccas där fick Enya en genomgång av tassar, öron och tänder och kroppen i övrigt. Sånt är ju också viktigt att träna henne i, en dag kanske hon behöver kollas av en veterinär eller något annat och då är det viktigt att träna henne i det... dvs hantering av främande människor. Hon växer som ett litet ogräs, framförallt tycker jag att man ser det i hennes ansikte men fast hon är på väg in i fulåldern så hänger hela kroppen med bra i utvecklingen.. inga ben som skjuter i höden i förhållande till kroppen osv. Men det kan man ändå inte räkna med att det fortsätter så genom hela fulåldern. Hehe!
Jag vägde henne den 1 Januari och hon ligger på 10,5 kg och hon var då 10 veckor och 1 dag. Och nej.. hon är inte övergödd, Hihi!
Snart växer hon om Kabban-babban också! Lilla, goa Kabbi!
Skönt att det fortfarande går skitbra med hundarna! Det är väl rätt bra också att Kabbi är Staffe för hon har inga problem att hänga med Enya och vise versa. Kabbi har ju gudomligt tålamod också!! Både med två-benta och fyr-benta barn. =) Självsagt så får ingen härja hur de vill med någon annan, men det blir inget onödigt jidder och det är härligt!

Ja, vi såg en dokumentär igår.. Grizzly Man. OMG vilken jävla dåre!! Han trodde att han var någon form av björnviskare eller nåt! Det är bara ytterligare ett bevis på hur mycket nötter som vandrar omkring på jorden. Haha! Helt klart sevärd för säga vad man säga vill så var han modig (eller naiv och dumdristig kanske) Och det är ett under att överlevde så många gånger som han gjorde. Även om det till slut kostade honom livet.

Idag åker Layla tillbaka till Holland.. Tråkigt!! Men om några månader kommer hon ju igen så det är nice!!

Snart är min upplevelse med kartong-soppa över!! Jag längtar såååå mycket så det är nästan inte klokt!!
Men jag ska väl fortsätta mitt städryck här, det är väl något skåp som behöver städas xD


Vackraste och bästa Presan i världen!


Vackraste och bästa Staffen i världen!


Det är bra att ha en vän att luta sig mot ;)


Bus-ungar!!


Haha!! Humle och Dumle!
Ja det får räcka för nu.

Hej hopp!!

Äntligen Januari!!

Japp, då är det första Januari! Vi går mot ljusare tider!! Nyårsafton gick SKITBRA med tanke på hundarna. Jag är helt övertygad om att Ymers rädsla för raketer påverkade Kabbi mycket mer än hon egentligen kände för raketerna förra året. Hon var heeelt annorlunda nu och låg ner.. lite oro men inget som ens är värt att tänka på. Duktiga Kabbi. Enya SOV genom alla raketer!! :D Duktiga Enya. Helt enkelt.. vilka duktiga hundar!! För att inte tala om så skönt!!

Freya brände sig på spisen så det var kanske inte det bästa avslutet på året för henne.

Jag fick rensa luften med en redig idiot i allafall som avslut på det gamla året. Beteer man sig illa så ens sk polare får skämmas ber man väl åtminstone om ursäkt kan jag tycka.. men är man Ego med livlig fantasi så kan man tydligen vända på saken så det blir den man skämmer ut´s fel. Tydligen så har jag suttit och informerat Peter via sms om att Ego var full och att Ego inte kunde lämna sin bag in box hemma (vilket iofs var sant och tydligen helt ok, så då får man väl stå för det?), fast jag skickade sms till 5 olika personer som alla svarade och jag svarade dom! xD   Faktum är att det som avslöjade Ego var samtalet här hemma med Ego i telefon där Peter hörde mig fråga varför hon ringde från sin killes mobil till Peters mobil.. om Ego var full och att jag sen efter det sa "Men vad faan" PLUS att Ego stod här på gården med ett orange ikea-plastglas i handen och tjoade och skrek att hon drack vin och det var hon tvungen för annars skulle hon vara SÅÅÅ nojjig för väglaget och att hon hade med sig en bag in box också. Men det är kanske för jobbigt att inse att man själv är anledningen till att folk runt om fick veta. Och i min mening.. tycker man verkligen att det är okej att följa med sin sk kompis på nåt som är viktigt för kompisen och vara full, lukta alkis och se ut som en påse skit och sen on top of that bete sig ILLA mot de som bjuder på mat när maten inte passar.. ja då har man fanemej INGET i mitt liv att göra! Missförstånd och antaganden hade kunnat förhindrats om Ego bara haft lite ryggrad och bett om ursäkt och frågat hur det kunde komma sig att Peter visste allt han visste.. Men nä, folk kan fanemej inte vara rakt på sak. Allt som oftast så påstår sig folk vara sååå ärliga och såååå raka.. men så är det till 99% INTE. Och det är egentligen bara petitesser, hur kunde Peter veta det osv.. Hade Ego betett sig som NORMALT folk så hade Ego inte kommit full eller haft med sig alkohol, alternativt stannat hemma så hade inte allt detta hänt heller.. Konsekvenstänk kallas det! Men det är så.. Egoister bara tänker BARA på sig själv. Är man ett Ego kan man utan samvetskval bli fullast i stan inför sina barn också. Men bäst var när Ego skulle sälja mig en spegel med guldram för länge sen.. 300 kr ville ego ha för den.. När jag sa att jag inte skulle köpa den.. då skulle hon kasta bort den ist!?!?  xD Hehehe!! Det kommer jag ALDRIG glömma alltså!! Det måste vara tidernas bästa idioti!
Tjäna pengar på allt och alla i alla situationer. Pratar man i telefon är är det bara jag, jag, jag.. Ja, faktum är att jag inte kommer ligga sömnlös för detta i allafall. En vän till mig gör inte så.. så är det bara!
Texten till låten.Ego är inte den enda som är bortstädad ur mitt liv heller för jag klarar helt enkelt inte av folk som beteer sig äckligt! Jag har ju svårt för folk öht! Och exempelvis om man först blir sur och osams med någon för att de säger en sak och gör en annan, för att sen göra precis samma sak själv.. med precis samma förklaring som den man blev sur på först.. "man kan ju ändra sig" .. ja vad kan jag säga mer än att jag äcklas av sånt! Folk som man tidigare snackat mest skit om här på jorden är plötsligt oskiljaktliga? :O Det handlar inte ens om att omvärdera en åsikt om exempelvis röntgen och dess vikt/ovikt i avel utan om folk som varit som hund och katt och sen plötsligt är BFFs! Det är mer än att omvärdera sina åsikter tycker då jag i allafall.. Då är man FALSK!! Eller dom som blir sur för att de hör någon annan snacka skit om mig.. ingen egen uppfattning.. ingen egen åsikt utan bara goes with the flow. Det är så svaga männsikor så sånna bör också hålla sig borta! Kan jag få någon att tycka illa om en tredje person genom att bara snacka massa skit om den tredje personen så säger det en hel del om den jag snackar skit med tycker då jag i allafall. Så dom då som skriver en massa skit här och där och.. vips.. så är det raderat och allt som tidigare skrivits finns inte mer!! Jösses alltså.. det finns en hel del helt konstigt folk där ute må jag säga. Jaja, jag kommer aldrig vända andra kinden till för att en "vän"! Har man gjort något så illa så får det vara så.. för jag tror INTE på att folk plötsligt genom ett knäpp med fingrarna går från ett praktsvin till nåt helgon. Men.. vad vet jag, många av dessa (för mig) ytterst märkliga människor är ju äldre än mig och är dom inte äldre så anser dom sig i vart fall vara så jävla mycket smartare och bättre än mig så jag får kanske äta upp detta. Hehe!

Ja det var 2010 det, nu är det nytt år och några bortfall av sk vänner blev det. I övrigt så var året mycket bra och självfallet endel tråkigheter också. Men.. man kan inte uppskatta det bra om det aldrig sker något dåligt. Det som var jobbigast med 2010 var nog i allafall avlivningen av Ymer. Gud vad jag lärde mig mycket genom att vi köpte honom.. inte minst om folk faktiskt. Det är också väldigt intressant att se Enya nu och jämföra med Ymer. De är ju faktiskt lite släkt.. inte svårt heller då i och för sig ;) Och för er som undrar så är de än så länge som natt och dag Ymer och Enya. Men jag vet ju att det kan skilja sig på kullsyskonen bara.. En av Ymers systrar är tjock som en boll!! Tydligen lugn som en filbunke också enligt ägaren då, ingen vakt som jag förstått och väldigt social.. således en orastypisk DC. Tjock var något som jag ALDRIG kunde få Ymer, han såg alltid på gränsen till underviktig ut tycker jag då. Eller jo, när han var valp var han glupsk! Men som vuxen var han bara så helt enkelt.
Men det finns fler syskon som var mer som Ymer.. så det kan skilja sig väldigt på individerna i en kull.. speciellt kan jag tänka mig att det kan göra det om man har exempelvis har en nervös och en vass hund som man tar valpar på. Ja det var lite analys om Ymer det.. Enya är mycket med självständig redan än vad Ymer var i denna ålder. Som igår.. då låg hon i soffan brevid mig och sov.. när de fyrade av raketer som allra värst hoppar hon ner från soffan och lägger sig på mattan nedanför och fortsätter sova.. så ja, det finns mer skillnader än likheter på de två än så länge. Mycket intressant i allafall!

Idag är det sol så då kanske det går att få någon fin bild!! Dessutom är det inte kallt!!! Weeeeeeee!!!!!!

Ha en fin dag alla goa, Underbara människor!!


RSS 2.0