Nytt upplägg.

Blogg.se har skaffat nåt nytt uplägg.. så måste jag lära mig hur detta funkar då.. Det lär väl ta en halv evighet kan jag tro. xD Därav detta testinlägg.. Hade tänkt göra ett riktigt inlägg senare, får se om det blir av eller ej. Men för nu.. PEACE! :D

Yay! :D

Min morbror är i Malmö!!! Jag vet inte HUUUR många år sedan jag träffade honom och imorgon ska vi iaf ses och kanske att jag kan lura med honom hit så han får träffa oss och snorungarna och se underbara Helsingborg (och kanske Helsingör) i sitt rätta element.. Dvs sommaren! :D Jag har redan en perfekt plan för vad vi ska göra imorgon så han mååååste komma hit! ;D De flesta från min släkt saknar jag väldigt mycket! Men norrland blir det nog aldrig mer för min del.. Så som det känns nu iaf.

EN sak som är gay är att sladden till kameran är borta! :( I min kamera har jag lite kort på Terry, Julie och Jacob, hundarna osv, osv.. Men nu kan jag inte lägga in dom så ni får hålla er till tåls tills jag hittat den.

Jag läste lite häromdagen om beskrivningen av Firo som Linn skrivit på deras hemsida.. Vi HAR en Firo i feminint format här hemma! Så otroligt skönt balanserad, självsäker och tryck när det gäller.. Dessutom absolut fullproppad med ENERGI! Jag blev helt varm i hjärtat när jag läste Linns ord om Firo och ser Enya framför mig. Hon är verkligen en god representant av rasen och lika väl känner jag mig fullkomligt trygg i hennes sällskap. Hon är, för mig.. Den perfekta Presan.. om hon bara slutar sno käk förstås. xD

Ja förresten.. Jag har fan världens bästa chef!! Det känns som han ser sig vara en slags fadersfigur för mig.. som att han ser något i mig som typ bara två st gjorde.. Han tror på mig och verkar ha planer för mig att bli något högre i företaget. Så länge jag har honom som chef så kommer han stå bakom mig och ha en betydande roll för mig i min "karriär". Detta verkar reta en och annan så pass mycket att någon blivit otrevlig mot mig ^^ Men... så är den ena personen som en redig kvinna med massa issues också. ;D Och jag orkar inte med sånt trams mer, för gammal och för säker på vem jag är för att låta det påverka. I pity the fool and that´s it. Men det är skoj att ha mer ansvar nu och jag har riktigt god relation till 99% av alla på min arbetsplats. Spelar ingen roll om det är underentreprenörer, andra företag eller vårt eget. Jag har lätt för att skapa en god, trevlig och avslappnad relation med dom och de allra flesta verkar tycka att det är bra och kul med en kvinna i ett typiskt mansyrke. En kvinna som ÄR ute på golvet och ingen fullkomlig kontorsråtta. Så vill jag ha det också, jag vill vara där det händer saker och inte BARA bakom en dator.

Åh ja, i kväll ska vi se Walk the line, jag älskar Johnny Cash låt "Hurt" så det ska bli kul att se storyn om hans liv. Eller iaf början av hans liv. Så.. jag tänkte ta och runda av här då. :DPeace!!


Första jobbedagen efter semestern.

Ja, man blir duktigt bortskämd av att ha semester i 4 veckor.. det var inte alls skoj att stiga upp kl 5 i morse och dra till jobb om jag ska vara HELT ärlig. Men, mitt nya avtal börjar idag, det innebär att jag nu mer är anställd som tjänsteman :D (FÖRMÅNER)

Sååå... vad mer är nytt? MASSOR! xD Ahh ja, Ungarnas Farfar och Farmor är på besök ända från usa! De kom i Fredags.. Med sig har de Jacob, Julies son sedan ett tidigare förhållande.. en äldre version av Hugo. Hugo och Jacob kommer jättebra överens. och det är otroligt kul att ÄNTLIGEN få träffa Terry och Julie!

Idag är de iväg på tur till Orrefors och Julie är en mästare på att planlägga och genomföra så det var något de planerat sedan innan. Hugo är med dom och jag vet att han ÄLSKAR det. Igår var de iväg och fiskade och sen Fredriksdals museum efter det så de har ett fullspäckat schema. Tur de stannar ett tag, Hehe.


Terry, Julie och Jacob


Terry och Julie har totalt skämt bort oss allhopa här så jag vet inte om vi kommer tillåta dom att åka härifrån igen. xD

I September ska jag iväg på kryssning med jobbet. Företaget har hyrt HELA Cinderellafärjan mellan stockholm och Finland, flyget upp står DE för och vi har dessutom fullt betalt när vi åker på resan. Det är helt knasigt! Men väldigt trevligt dock. Imorgon ska vi och kolla på en större lägenhet, hoppas den är fin och något som vi vill bo i!! Området är helt ok, men inte det ultimala.
Annars kommer vi hellre stanna här än ta något vi inte riktigt känner för till 100%. Fördelen med lägenheten är att jag får ca 5 minuters promenad till min nuvarande arbetsplats. ^^

Före Terry, Julie och Jacob kom så var familjen Johansson på besök.. ALLTID lika mysigt! :D


Tänka sig, det finns ju fortfarande några enstaka normala folk kvar i hundvärlden!! Dock något lätträknade, tyvärr..


Walk the... Dog.


"lilla" Edda <3


Freya


Damen som håller koll på kvarteret. <3 Det kanske fortfarande är för tidigt att uttala sig om Enyas mentalitet enligt "expertpanelen" (?) men hon är stadigt och jämt PRECIS lika tuff, trygg och trevlig som hon var som liten valp! <3
Meen.. det kanske bara "knäpper till" nu snart.. hoho! xD Ja se den där avundsjukan... Det BLIIIIR inte bättre om man byter ut skit mot ny skit. En del lär sig lååångsamt, en del.... Aaaaldrig :D En del mår dessutom BRA av att vara offer och må dåligt. :D

Vamos a la playa.


Ahh nåja, nu ska jag hoppa in i duschen, sätta lite olivolja i håret och relaxa innan det är dax att hoppa i säng.. Ja, en bit av Terrys köttfärslimpa måste jag nog ha innan.. JA! Ni läste rätt! Ett litet undantag från min anti-kött sätt att leva.

 

Peace!! :D(bilderna är ärligt stulna från folk som tagit dom ^^)


 


RSS 2.0