Reload.

Jag har lite semester från internet.. jag känner att det tar på tok för mycket tid och energi av mitt liv. Det är faktiskt skönt att skippa forum, bloggar, facebook, msn etc, etc. Någon kanske tycker att jag är tråkig men jag behöver det verkligen. En tid att ladda om och fokusera på mitt eget och min familj.

Sååå.. vad har vi gjort då? Ja, vi har varit ute en hel del i det fina vädret, jag och Kabbi går som bekant valpkurs.. det går bra men hon har svårt för att fokusera när vi är på kurserna. Hon blir stressad, vill göra annat (som att äta kaninskit eller pussa på ALLA människor som hon ser samt hälsa på alla andra hundar) och då skippar vi allvaret och leker lite en stund.. sen fungerar det igen =)

Den 22 Maj fick hon sin vaccination.. Det var inga problem alls med det, hon reagerade inte alls. Så duktig liten flicka hon är. Hon väger för tillfället 6,5 kg.

Freya håller på att få sina övre tänder så sovrutiner existerar inte. Hon har det rätt jobbigt med det, stackars lilla hjärtat. Hon sitter upp i vagnen nu rätt bra och det gillar hon, nu ser hon ju lite när vi är ute också. Hon är såå söt och hon är så lik Hugo och då kan man ju inte vara annat än söt. Det är faktiskt helt fantastiskt hur söta, goa, fina, underbara barn vi har!

Imorgon åker jag till Sweden Rock Festival, jag försökte sälja min biljett men det gick inget vidare så då får jag åka och vara fattig som en lus där istället. Tack och lov så ska ju mamma och syrran dit så jag bor med dom och de har lagt ut för allt och fixat med allt så det funkar att vara fattig. Det är inte illa vilken uppbackning jag har från dom. Det är verkligen mycket som jag kan tacka dom för (ja, förutom srf)

Anyhow, här kommer lite bilder från den senaste tiden (jag har ju mängder med kort men för de flesta ser ju alla kort lika dana ut :p  )


Jösses, jag måste fixa klart här nu och sen i säng. Ha en underbar helg så kommer nästa inlägg vara mer i rock tema.

PEACE!!

RSS 2.0