Perro de Presa Canario.


Observera K9!!! Som GJORT för mig ju!! ;D


Hittade en sida igår med riktigt snygga kläder för oss som har Presor.. det fanns body till bebisar, koppar, kuddar, dekaler osv. Jag tror jag måste beställa lite snygga kläder och grejer sen. :D


:D
Japp! Så får det bli! Men nu ska jag ut i solen och träna jyckarna lite! :D

Sommar!!

Åtminstone känns det som sommar!! Vi har 18 grader varmt i skuggan!!! :D Sweeeeet! Vilken enerig sånt här väder ger en!! Idag ska jag rymma undan lite här och sen ner och kolla om det finns någon tvättid ledig så jag får tvättat undan all tvätt. Med så många personer som vi är så blir det snabbt massor med tvätt.. Sen ska jag ner med lite saker i förådet.

Det verkade på dagispersonalen när jag snackade med dom i förra veckan som att Edda snart får dagisplats!! :D FAST.. delvis känns det ju otroligt sorgligt!!1 Lillan blir också stor!! Imorgon fyller Edda ett år!! ETT ÅR!! Fatta det! Hon går nu och igår skulle hon klättra på soffan och trillad och slog sig illa.. jag är sååå kass på sånt, jag får ju fullständig panik i mitt inre när någon av ungarna skadar sig lite allvarligare! :C STAACKARS Edda!! Men hon är tuff så hon grät mindre än vad jag trodde att hon skulle göra och mindre än vad hon borde göra med tanke på hur det såg ut.

I helgen har vi grillat och haft lite folk här. Det är ju nästan det bästa med sommaren.. allt man gör utomhus tillsammans med ett gäng goda vänner!! Så blev det ju lite bilder också. MEN jag måste nog gå igenom manualen till kameran alltså.. shitty pics.. men man ser ju i vart fall ett motiv. Haha!Edda leker med de stora killarna. Pierre och bästa storebrodern i världen!! <3

Mikkel is texting..


.. and texting.. Hehe!Freya myser med Enya och pappa!!


Vackra lortunge!! <3


Vem behöver skor när man leker i sanden ;)


Melissa, Freya och Edda.


Freya och jag.pilutta dig va..


;D


Finaste trynet. <3Vem har den snyggaste staffen i världen.. jo.. VI!! :DJa, den snyggaste Presan med förstås!! :D

Dom är ju inte bara snyggast, dom är absolut bäst med! Vilken tur vi haft!! :D


Såååååå nu har jag verkligen bildbombat.

Nu kallar plikten.
PEACE!! :DHappy! :D


Sötaste lilla Edda!! Som snart blir ett år dessutom!!Så såg det ut när vi var ute och lekte i dag! :D Glada, underbara ungar!!


Bilder.

Underbaraste!!

De fungerar fortfarande fint ihop! ;P

Japp.. vi har en gremling här!! xD

 

Frukost är.. KUL..

 

 

...Jättekul!!

 

Och äter man rätt får man fil på näsan. ;D

 

 

Idag ska jag ut och fotografera jyckarna lite bättre "in acton" bilder. Få se om det blir någon mer uppdatering här.

 

 

 


Vårkänslor?

Vad är det med mig? :D Jag är helt överväldigad med känslor.. Kärlek, sorg, saknad, humor, livslust, nytändning.. Sorg, saknad och bitterljuva tankar på er som lämnat oss allt för tidigt. Kärlek till er som gör livet värt att leva, nära som avlägsna. Humor för det som är värt ett gott skratt. ;D Empati för de som är mindre lyckligt lottade eller som har svåra tider att möta och brottas med. Ödmjukhet för hur skört allt är och hur lyckligt lottad jag faktiskt är. Lycka och frihet för alla dåliga energier som jag rensat ut ur mitt liv. Tacksamhet för det jag har, för den jag är och alla underbara människor (nya som gamla) jag har i mitt liv både nära och lång bort!!

Är det vårkänslor kanske?


Eftertanke

Det regnar idag igen, grått och trist! Man blir ju helt trött och får bara lust till att sova. KALLT som attan är det också.. Neej, det ÄR inte kallt.. det är bara jag som fryser för att jag går ner i vikt. :D Men jag får nog tända varenda lampa vi har här så det blir lite ljust för idag ska jag fortsätta städa. Egentligen skulle vi nog behöva flytta för att få så där ordentligt utrensat. Haha!

Igår var Peter och Enya på kurs igen. Instruktörerna tycker att Enya (och Peter) gör stora framsteg, det tycker jag med. Hon är sjukt duktig för att vara så liten. :D Det är en jäkla motor och arbetslust i henne också! Det är kul!! Det är nästan omöjligt att trötta ut henne genom fysisk aktivitet, hon älskar att jobba med huvudet. Nästa kurstillfälle är det studiebesök på Djursjukhuset (Peter är väl precis som jag, helt införstådd och upplyst om djursjukhuset och stora delar av personalen som jobbar där) men det är klart, det finns garanterat mer att veta. Jag är glad att jag slipper åka dit.. sist jag var där är snart ett år sedan... Bad, bad memories!!

Bad memories ja, fy vad jag saknar många av de som lämnat oss allt för tidigt!! De börjar vara FÖR många nu! Tänker specellt på någon som lämnat SÅ stora avtryck i mitt liv och som betydde så otroligt mycket för mig!! Du fattas mig med.. varje eviga dag!! <3 Underbara, vackra människa med hjärtat av renaste guld!! Alltid glad, alltid försökte du hjälpa, stötta och finnas där, alltid trevliga diskussioner på vuxen och saklig nivå som bidrog till att folk faktiskt lyssnade. INGEN kommer NÅGONSIN kunna fylla det tomrum du lämnade hos SÅ många och så även hos mig.Det är viktigt med eftertanke och reflektion och att uppskatta det vi har, man vet aldrig hur länge man har det!
MEN.. nu får jag nog sätta fart, jag ska till maxi och handla sen. Bland annat nya stolar till balkongen! :D Det ska bli KUL att fixa i ordning på balkongen!!! *LÄNGTAR*


KÄRLEK!!
Rensning.

I förrgår plockade jag upp säckar från källaren med gamla kläder, som jag tänkte skulle vara för små... Men.. :D Det var de inte!! Såå nu har jag rensat bort en säck med för stora kläder. Det går inte beskriva hur nice det kändes. Med den känslan började jag igår att rensa i garderoben med gardiner och sånt.. Nu ska jag fan rensa tills ALLT onödigt är borta. Förrådet ska rensas också för där är MASSOR med skit som vi inte använder där i alla fall. Freyas cykel ska upp och servas så hon kan börja cykla nu. Det känns fantastiskt skönt att rensa!
Jag har letat som FAN efter mina usk-böcker som jag tydligen ska ha fått tillbaka.. Men icke!!

Snart ska vi iväg på långprommis med hundarna och Edda så det får bli en snabb update bara.


Freya.. redo för badet! :)


Pastasallad.


Melissa och Mikkel.


Lick-Ass som Freya säger ;)


Freya och Melissa.


Mikkel och vårt eget lilla lyckopiller! <3


<3

Lite bilduppdatering.


Mer uppdatering kommer sen.
PEACE!!RSS 2.0