God Jul på er ALLA!!!

Hugo fick ett Nintendo Wii i julklapp, Kharma blev helt tossig... Det har hon varit hela dagen nu. Här kommer en liten filmsnutt som visar hur hon hållit på hela dagen. Bildkvaliten är inte så bra, men det var det bästa jag kunde göra. Ha nu en underbar fortsättning på julen alla!!!
image421

image422
Kharma gick till attack... Svårt att spela då hehe.

image423
Ja ni ser själva.

image424


http://www.youtube.com/watch?v=5BjB9SPfz_s


Vill ni ha er ett gott skratt ska ni kolla på denna!!!! =)  http://www.youtube.com/watch?v=63yJxXfiIkY Skrattet är bäst!

Julefrid?

Nu såhär dagen efter.. kanske stunden innan nästa attack med jidder så känner jag mig helt tom... Jag är så ledsen och besviken.. Arg.. jag känner mig så jävla arg! Hur har de mage att addressera allt skit som händer på området till oss? Jag kan ta en diskution, men inte med någon som inte vet allt eller är intresserad av att höra båda sidor. Fy fan vad glad de ska vara Ahlgrens att vi inte bodde i våra helt egna bostäder... som hus exempelvis.. De hade fått röven full med att försöka få bort oss. Nu är ju allt tyvärr mycket lättare för dom eftersom de kan klaga tills vi blir vräkta. Insnöade människor som tror att de vet allt för att de läst en massa böcker eller är gamla är helt livsfarliga enligt mig. Man lär sig något nytt varje dag... (om man vill) 

image418
Mys med husse i soffan... Alla skulle vara med. =)

image419
En dörrskylt i stil med denna skulle jag vilja ha... det är ju inget hot i alla fall.

image420

Det var senaste tankarna från            -------->

Häxjakt på Tyringegatan. Bittra, Sura Pensionärer vs. oss>=(

Efter allt som brusade upp i mig igår angående vår sk provocerande dörrskylt så var jag både ledsen och besviken på att man måste vara efter allas förväntningar kopior av alla andra för att inte bli attackerad av idioter. Knappt hade jag samlat mig och tänkt att det bästa var nog att bara ta ner dörrskylten och inte bestrida för att undvika mer skit. Jag skulle ut på en lång promenad med bara Ymer hade jag tänkt, då ringer det i Peters mobil, han gav luren till mig och gissa vem som var i telefonen... Om inte kundvärden för detta område (Husensjö) Magnus Karlsson (mr sissy).      
   Han ringde för att prata om klagomål som framkommit till honom.
Då ska jag, gott folk, börja med att berätta att allt började (?) för ca en vecka sedan när Peter kom hem från jobbet. Ymer som inte är ett halvår ännu blev så själa glad så det blev ett läckage här hemma, vi kopplade hundarna snabbt och gick ut med dom... På väg ner i hissen så kom det en skvätt till. Vi gick en kortare runda med hundarna och gick direkt hem och torkade upp kisset som kommit i hissen. Ca 15 minuter senare ringde det på dörren... där stod mr sissy himself. Han blev så jävla rädd för hundarna så han stod på tå och dansade med sitt lilla block i händerna tätt under hakan. Han sa att han varit på ett ärende på våningen nedanför. (hos bitter kärringen Kerstin och hennes surk*k till gubbe Kurt Ahlgren som bor precis under oss) och att han "uppmärksammat att det varit kiss i hissen och att vi torkat upp det men det luktade fortfarande kiss" Jag tog moppen, torkade med specialmedel i hissen, jag torkade HELA hissen och när jag ver klar luktade det äpple och inget annat. Sedan fick jag alltså mailet igår och så ringde han idag.

Klagomålen som han hade var inte få. Till att börja med så var han orolig (som han själv uttryckte det) för att plastmattan i hissen sugit upp kisset, för det luktade tydligen fortfarande kiss (dax att rengöra näsan?) Sen var det dax att mässa om skylten, där stoppade jag honom direkt och sa att skylten var nerplockad så han kunde ta och släppa det med en gång.
image415
Mattan i hissen som han var så OROLIG för är så här fin.... Konstigt att det luktar unket, men det beror nog inte på hundkisset.Sedan så var det tydligen inte okej för Ymer (det är han som kissar direkt vi kommit ut) att det kissades direkt vi kom ut, folk fick kiss på sina skor och sen gick de hem och det stod och osade kiss i HELA lägenheterna... "speciellt det där valpkisset som luktar så skarpt" Då frågade jag om han någonsin haft hund själv... Jo det hade han tydligen... Hmmmm.... Så påpekade jag att valpkiss inte luktar speciellt skarpt, det är inte förrens de blir könsmogna det börjar lukta skarpt. Då hade han inte mycket att komma med. Jag förklarade att det inte var något som vi tränade våra hundar till utan att alla fick ha lite tålamod helt enkelt eftersom att de fortfarande är små.  Det blir bättre sen. Men det hade han ingen förståelse för utan det skulle vi lösa.

Sedan frågade jag om alla dessa oändliga skithögar på alla gräsmattor häromkring som folk struntar i att plocka upp, det är ju värre att trampa i en hög med skit... Det om något stinker ju. Till svar fick jag "ja det är ju ett samhällsproblem"  Slutligen fick jag gå ut med varmt vatten och en kvast och SKURA MARKEN!!!!!!!! Hade jag ingen kvast fick jag gå och köpa en. Så det blev en diskborste.

image416
Där marken är blöt brukar han kissa...

image417
Ja ungefär vid rad 5 från porten.
Sedan beskrev han att alla i trappan var rädda för oss och våra stora, farliga hundar. Jag blev förbannad och frågade honom om han fastnat på vad det är för raser och att ingen hade sagt ett skit om det varit tre golvmoppar och vi hade varit pensionärer. Jag tycker att man ska dömma hunden för hunden och inte hunden för rasen. Jag sa också det att detta är familjehundar, att vi har barn. Hundarna är van vid barn och andra människor. Vi tränar inte våra hundar i kamp, vi frammanar ingen aggresivitet, vi vill inte heller ha aggresivitet i våra hundar. Men det gick helt enkelt inte fram.

Så berättade jag för mr sissy att det fanns minst tre andra hundar i trappan. 1 rottweiler, 1 Pitbull & 1 Labrador. Men  det  verkade vara helt obetydelsefullt för honom.

Varför han attackerar oss just är bara för de sura jävlarna som borde flytta in på hemmet hatar oss. Det har de gjort sedan vi flyttade in 2005-05-01. 1 vecka hade vi bott här när hon kom upp och ringde på, klockan var mellan 15 & 16 på eftermiddagen. När jag öppnade skrek hon mig rakt upp i huvudet att vi "minsann fick ta och sluta borra, det hade vi gjort i en veckas tid nu och hennes smådjur blev så rädda" Vi bad henne gå hem och ringa Helsingborgshem om hon hade problem med att vi borrade mitt på dagen. Aisa Andersson som jobbade som kundvärd då, var jättebra. Hon hade sagt till henne att vi hade rätt att borra hur mycket vi ville under angivna tider. Sedan har hon gnällt om att Hugo har sprungit omkring här hemma, lagt sig i när han går och lägger sig och att han borde ligga i sängen då & då...

Ja ni fattar ju själva.
Det var mer dynga mr sissy sa också men jag kommer inte ihåg allt skit. ca 1,5 timme satt paragrafryttaren och mässade.


Så jag skrev detta mail till Huvudkontoret för Helsingborgshem. Jag känner mig så ledsen och arg och frustrerad. Så fort jag fått veta alla regler så ska jag följa dom och hänvisa till dom. Sedan hoppas jag att k & k Ahlgren blir förstoppade av Ahlrens bilar och får ahlzeimers.. Att de flyttar in på hemmet och ruttnar.

Hej!
Jag skulle vilja veta vad ni har för lagar när det gäller dörrskyltar? Vad får det stå på en dörrskylt och vad får inte stå på en dörrskylt? Sedan vill jag veta vad ni har för regler när det gäller husdjur i form av hund/hundar. Är det olagligt om man har en valp som kissar utanför porten? Om det är det, hur långt ifrån porten är det lagligt att hunden kissar? får hundar endast kissa på gräs? Är vissa hundraser förbjudna hos er? Är lagarna olika beroende på vilket område man bor på? Jag skulle uppskatta om svar kom ifrån ledningen inom helsingborgshem och inte boendevärden, Gärna som svar och bifogade lagtexter. Med vänliga hälsningar / Annalena Hedblad

Förbjuden dörrskylt, resultatet av fördommar mot sk kamphundar.

Idag när jag mailade min hyresvärd i Helsingborgshem angående någonting annat fick jag detta svar från honom.


"När jag ringde på din dörr sist och pratade med din pojkvän så kunde jag inte undvika att ta del av innehållet på den gula skylten på din lägenhetsdörrs utsida. Jag uppfattade texten på skylten som väldigt hotfull. Denna typ av skyltar är förbjudna inom Helsingborgshems fastigheter och jag får därför be er ta ner denna skylt omgående.
"

Alltså får man inte lov att varna människor för att oinbjudet ta sig in hos en. Allt detta var igentligen på grund av att han blev så fruktansvärt rädd för våra hundar eftersom de är sk "kamphundar". Världens mest underbara hundar men folk med fördommar bryr sig inte att ta reda på det. Detta var vår första varning och allt detta på grund av att vi har fel raser på våra hundar. Hade det varit 3 taxar eller något hade han inte sagt något om det. Detta ska jag nu gå till botten med, även om det innebär att kontakta insider, tidningar osv.

Här kommer bild på den fruktade dörrskylten.
image412

Svar på inlägg kommer här i min blogg så ni vet! =)

Så nu är det snart jul... Spännande, jobbigt, mysigt... Imorgon ska Hugo och hans klass ha en julshow. Det ska bli kul, jag kommer nog att sitta och gråta. Skum som jag är har jag börjat göra det offta tycker jag. Jag vill inte påstå att jag är en som sitter och gråter och är jätteblödig osv. Haha!!

Mamma och mina syskon ska åka upp till norrland och fira jul. Det vill jag också, i allafall som det känns just nu. Tänk vad mysigt med lite snö, släkten, lite spel som man köpt till varandra i julklapp som man sen sitter och spelar långt in på natten.. Åh så mysigt!!!

Det hade nog ändå blivit en omöjlighet med våra hundar, mammas två (en schäffer-tik & en leonberger-hanne) och min morbrors två schäffer-tikar... image404   Jag kan se det framför mig eftersom att vi alla skulle måsta bo hos Jocke (morbror). Dessutom löper Shiva på riktigt nu och inget småblödande hit och dit mer. Vi ska (så fort vi är lite kryare) fixa det sista julpyntet och fixa resten av julmaten som inte är fixad ännu, komplettera klapparna. Så är det när man ska vara både mamma och pappa och morfar, farmor och farfar.... Tur att Peter jobbar i Danmark då..

Här kommer lite fler bilder då... känns som att jag inte har så mycket nytt att visa er men här kommer de i alla fall.

image405
Doggarna ska få lite nya toys i alla fall. Ja koppel och halsband med.

image406
Det behövs som ni kanske kan se på Ymer!!!

image407
Kharma sitter så fint som en liten fottomodell.. 

image410
Hehehe... så roligt han ligger.. lille gossen, som inte är så liten... Nu får man slåss om soffan med honom =P

image411
Mys..

Ja det var de nyaste korten!


Den aktuella Vikten och Höjden

Så nu har vi vägt och mätt alla hundarna + Hugo.. Här kommer de aktuella siffrorna!

Shiva: Höjd 56 cm, Vikt 25,1
Kharma: Höjd 47 cm, Vikt 18,8
Ymer: Höjd 59 cm, Vikt 31,5

Sist men inte minst ville Hugo också vara med. Hugo vår stora lilla kille är hela 133 cm lång!! och han väger 35 kg! =)

Dåså då vet ni det!! Tjingeling!!!      

Dagsransonen av bilder.

Ja då var det dags för lite nya bilder tycker jag.

image394
Ett litet konstverk som jag gjort för att förgylla krukan... Det blev riktigt bra tycker jag..

image395
Så blev det.

image396
Såhär ser man att "minstingen" Ymer har växt en HEL DEL!!

image397
Fast att han är störst nu så har han inte så mycket att sätta upp emot spättorna. =P

image398
Men han ger sig inte utan en fight.. hehe...

image399
Prinsesan lurifax... hehe. (som ni säkert märkt så är damsugaren ofta med på våra bilder, då ska ni veta att jag dammsugar ca 3 ggr/dag. vad annat kan man göra med 3 hundar och 3 människor? =P)

image400
Högst i rang är Kharma. Hon som är minst kroppsligen och mellerst i åldern.

image401
Lillan har fått ont i bakbenen igen, Shiva är framme och pysslar om henne med pussar. Jag ska ringa djursjukhuset nu och boka tid igen, så får de göra allt för att hitta problemet. Snälla folket... Håll tummarna för oss, jag skulle inte klara mig utan henne.Det var allt för nu. Tjingeling.
image402

Flumm...

Jag älskar paljetter, glitter, batik... ja allt flumm man bara kan tänka sig... Jag tror att jag är född, inte i fel kropp men kanske i fel årtionde... Men man blir väldigt glad av färger så därför tänker jag pryda bloggen med lite fina bilder... Here comes..

 image381        Såå söt!!!
                              
     image383


                                                                        image382
                                                                Inga förutfattade meningar nu gott folk!!


image384                          
  image386                          
image385image387

image388

               Visst blir man GLAD av färger!!! image392

Det var allt för nu... mer verklighetsförankrad uppdatering kommer sen... image393

Tjing!!

Long time...

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade... Det händer inte så mycket så det blir ju inte så skoj för er som kollar... nu kommer lite bilder iaf.

image366
Jag och Ymer myser på soffan... Han har en tendens att vilja hoppa upp och lägga sig på en så fort han kan... Inte mej emot nu när det är så kallt.

image367
Shiva står på armstödet och kollar ut.  hehe

image369
Julgruppen som vi gjort tillsammans... fin va?

image370
Såhär ser man ut när man jobbar i Danmark och stiger upp kl 04:00...

image371
Så sööt, vår son.

image372
Vår lapdog. =P

image374
jaha ni har goda bullar på g?... Vilken tur att jag ställde mig här då...

image375
Puss på dig...

image376
Doggystyle 69:an?

image377
Tuffa killen...

image378
Jaha var det på stolen man skulle sitta för att komma åt bullarna?

image380
Kolla in svullo.. =P


Här kommer lite nytt, mer kommer sen. Tjingeling...


RSS 2.0