WW-2010 Dogo Canario



Det sägs att ursprungslandets hundar är riktmärket för all avel. Flera av hundarna kan knappt springa i en utställningsring och jag undrar verkligen om det är så någon ens vill ha sin hund... Halta, smala, otränade och spikraka bakben som ser ut som de ska ge vika under hunden. Helt enkelt katastrofala bakpartin.. Ingen hund där var någon WOW hund även om inte ALLA var lika illa.. Nej, jag blir ledsen när jag ser detta!

Jag är INTE imponerad!


Kommentarer
Postat av: Eva

Väldigt synd du dömer ut en hel ras från en vinklad ihopklippt videosnutt av en person som tyckte alla hundar där såg ut som skit...



Jag var där IRL och kan säga att majoriteten av hundarna där rörde sej utmärkt, var atletiska och jävligt harmoniskt byggda...

Det var 40 hundar och under 5 st såg övertypade och förjävliga ut.



jäkligt synd hundarna ska dömas ut för att dom inte ser ut som långbenta pitbullbastarder...



2010-07-17 @ 20:31:56
URL: http://eves.webblogg.se/
Postat av: Annalena

Ja, det är ju märkligt att du kan få det jag skrivit till att jag "dömmer ut hela rasen pga att någon som tyckte detta såg illa ut (precis som jag gör UTIFRÅN VAD JAG SER) gjort filmen och att du ANTAR jag jag anser att en DC måste eller ska se ut som någon långbent pitbullbastard". Har du verkligen läst vad jag skrev? Menar du på fullt allvar att en DC ska ha raka bakben och/eller halta? Nej, jag tycker då en hund ska klara av att springa några varv i en utställningsring och inte halta sig fram med spikraka bakben. Det finns faktiskt saker mellan hängmattor och pitbullsbastarder.. Allt är inte svart eller vitt.

Sedan var väl vinnarna av denna show med på filmen? Även om det säkert fanns mycket fina hundar där så var det inte dom som vann.



Hoppas du läser mitt svar här nu. :)

2010-07-17 @ 21:39:01
URL: http://oka042.blogg.se/
Postat av: Annika B

Vi hoppas oka verkligen att man läser svaret eller ?

Varför ha en åsikt här när man har ett forum att gasta dynga på? Oj kanske passar det inte att man är en seriös moderator, utan faller pladask mellan stolarna.Tillåt mig småle, dagens flopp kanske man kan börja tala om.

tacka vet jag dig oka som inte faller under dessa stolarBIG SMILE

En ros till bloggägaren från oss!!

kram!

2010-07-18 @ 12:51:36
Postat av: Annika B

Kan förstå att du inte är imponerad))

2010-07-26 @ 13:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0