Level! Ohh.. it´s Epic!!

Nu har jag slagits och bråkat och tjafsat angående Dogo Canarion och allt sjukt och osunt som rör den rasen i snart 4 års tid. Nu är det nog med det!! Jag har ingen dogo, kommer aldrig någonsin mer skaffa en till och har rätt bra klart för mig vad jag vill med mina planer och drömmar med mina val av hundar och raser. Jag lägger ner ALLT som har med Dogo Canario att göra, it´s a dead end.. Jag önskar rasen STORT lycka till för det behöver den VERKLIGEN! :)


Nu börjar det nästan kännas som vår här!! Nästan all snö är borta och på dagarna så är det plusgrader!! Det jag saknar nu är solen. Jag känner mig helt läkt nu och min värk i rygg och leder är BORTA! Det går inte beskriva med ord hur underbart det är!!  *Lycklig* Enya börjar orka med lite längre promenader och det är också kul! Då blir det mer träning med att gå fint i kopplet. Lilla goseklump! Det är rätt härligt att vakna på natten med en liten fis som har rally upp och ner i sängen.. rakt över mitt huvud!! :D Galna hund!! Jag tycker hon skulle bli lite inspirerad av Kabbi som är en riktig duktig tjej, och det kommer hon i sinom tid!! Valpar är jäkligt mysiga men jag måste vara ärlig och säga att det är överskattat! Haha! Socialiseringstäningen går bra och hon är en väldigt bekymersfri liten dam!! Jag är riktigt nöjd med hur hon utvecklas utseendemässigt också! Hundars ögon är något av det jag kollar på först.. Enya har ärvt sina vackra, mörka ögon av sin far som är något av en dröm för mig på alla sätt!! Jag tjatar på Linn och Toni att han ska få flytta hit.. men det går inte sååå bra. Hehe!

Igår kom först Inger och Nicklas på besök.. som vanligt mysigt!! Inger känns nästan som en mamma för mig.. Det känns så tryggt och mysigt när hon kommer och hälsar på!! Nicklas är förstås också mysig och speciellt med Freya och Edda. Efter dom hade åkt så kom Andy, Maria och Ellinor hit. Andy och Kabbi har nåt speciellt band så Kabbi satt mest och gosade med honom. :D Efter dom hade åkt igen så spelade jag och Hugo lite.. Lilla älsklingen min. Han har vuxit så mycket och är plötsligt så mogen i huvudet också. Det har gått för fort!!
Men nu ska jag byta gardiner i köket i alla fall innan det är mörkt igen.


Jag fick äntligen taget ett kort på Enya där man ser hennes profil OCH hennes vackra ansikte!! Enjoy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0