Hey there psyco!!

Vi såg en dokumentär om Thomas Qvick innan i kväll. Shit vilken rubbad man, för att inte snacka om hur SJUKT mycket pengar som gått åt för all rättsundersökning och all annan skit!! 50 Miljoner har de räknat det till ungefär. För en gubbe som ville tjäna pengar på historier som inte höll ALLS!!! En advokat som fungerade som en andra åklagare och inte bestred något av de svagheter som fann i målen. En polis som vägleder och delger info så att han kan vallas och göra sig trovärdig genom att snacka en massa dynga.. och inte minst alla SKYLDIGA mördare som går fri pga denne dåre!

Hallå liksom!! MÄNGDER med experter på sina områden som gång på gång påvisar att det bara är rappakalja, men ändå så döms han flera gånger för saker som är helt osannorlikt att han ens kunnat göra. Han borde i min mening få sitta inlåst resten av sitt liv för hindrande av rättssak och får betala FETA skadestånd och de som försökt hjälpa honom att bli dömd borde få betala skadestånd och omedelbar uppsägning! MYGEL med stort M!

Då vill man bara hitta en syndabock utan att bry sig om det verkligen är den personen eller inte. Och han, verkar ju som att hans mål var att tjäna pengar och få free accsess till hur mycket narkotikaklassad medicin han ville!

HAN satte själv upp regler för hur det skulle gå till på en vallning och vad som skulle tas med och att han skulle få vara själv med de eventuella fynden från brottsplatserna.. Och detta gick alla med på! Det i sin tur strider ju mot allt hur brottsplatsundersökningar ska hanteras. Herregud! Ja i Sverige har vi verkligen "BRA" funktion i rättsväsendet.  

                                                              

Lås in honom och kasta bort nyckeln! Trappa ner medicinerna och låt han sona för att ha förhindrat att rättvisa skipats och kostat så SJUKT mycket pengar!! Eller om han nu mot förmodan FAKTISKT ÄR sjuk så behöver han vård och bör ändå inte komma ut! Jag tror att detta är ett av det största spelen för gallerian som skett i Svensk rättshistoria.

Det gör mig faktiskt riktigt uppretad att så många bidragit till att öka på detta luftslott! Medans det faktiskt springer runt en massa odömda mördare ute på gatorna. =/


Nåja, det var lite tankar om det! Haha!! Nu ska jag hoppa i säng för imorgon börjar Hugo skolan igen! :D <3 Lilla Hugo som börjar trean!!! :O 

Hejhopp!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0