Fråga stjärnorna...

Ett annorlunda Horoskop..

Väduren (23 Mars - 22 April) Du har livlig fantasi och tror ofta att du är förföljd av SÄPO. Du har inget inflytande på dina vänner och folk harmas över att du nonchalerar din styrka. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

Oxen (23 April - 22 Maj) Du är praktisk och uthållig. Du har en ihärdig beslutsamhet och jobbar som fan. De flesta människor tycker att du är envis och tjurskallig. Du är inget annat än en satans kommunist.

Tvillingarna (23 Maj - 22 Juni) Du är intelligent och tänker snabbt. Människor gillar dej för att du är bisexuell. Du är benägen att förvänta dig mycket för lite, det betyder att du är en billig jävel. Tvillingarna är ökända för att tycka om incest.

Kräftan (23 Juni - 22 Juli) Du är sympatisk och förstående för andra människors problem, vilket gör dig till en tönt. Du skjuter alltid upp saker och ting. Det är därför du alltid går på socialbidrag och inte är värd ett skit. Alla som sitter i fängelse är Kräftor.

Lejonet (23 Juli - 22 Augusti) Du ser dig själv som född till ledare. Andra tycker att du är en idiot. De flesta lejon är översittare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Ditt högmod är motbjudande. Lejon är tjuvaktiga kräk som tycker bättre om onani än sex.

Jungfrun (23 Augusti - 22 September) Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedanta attityd verkar sjuklig för dina vänner och medarbetare. Du är kall och känslolös och somnar ofta när du samlagr. Jungfrur blir bra busschaufförer och hallickar.

Vågen (23 September - 22 Oktober) Du är den artistiska typen och har svårt att handskas med verkligheten. Om du är man är du förmodligen homosexuell. Chanser till anställning och vinster är lika med noll. De flesta kvinnliga Vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (23 Oktober - 22 November) Du är värst av alla. Du är en skruvad affärsman och ingen kan lita på dej. Du uppnår höjdpunkten av framgång på grund av din totala avsaknad av etik. Du är en jävla knöl. De flesta Skorpioner blir mördade.

Skytten (23 November - 22 December) Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en obekymrad tendens att lita på din tur eftersom du inte har någon talang. Majoriteten av alla Skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (23 December - 22 Januari) Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är praktiskt taget en fegis. Det har aldrig funnits någon Stenbock av betydelse. Du borde begå självmord.

Vattumannen (23 Januari - 18 Februari) Du är uppfinningsrik och har en tendens att följa med din tid. Du ljuger mycket. Du gör samma misstag om och om igen eftersom du är korkad. Alla tycker att du är en jävla drummel.

Fiskarna (19 Februari - 22 Mars) Du är en banbrytare och tycker att de flesta andra människor är tjockskallar. Du är snabb att tillrättavisa, otålig och har alltid ?goda? råd åt andra. Du gör inget annat än att klanka ner på alla du kommer i kontakt med. Du är en jävla idiot

image627image628
Eftersom jag är skorpion tyckte jag att denna bild var passande.http://www.xzone.at/horoskop.htm hittar ni fler underbart vackra estetiska bilder på andra stjärntecken. Idag skiner solen, tabletterna verkar ha gett effekt på Kharma så för tillfället andas jag ut. Vilken berg och dalbana detta är.. Jag ska uppdatera lite mer senare... Peter och Hugo var i Danmark, Helsingör i helgen och tog en massa fina bilder där.. Ymer har det jättejobbigt nu när Kharma löper.. Jag tycker sååå synd om honom.. Men jag återkommer med mer uppdateringar senare. Sedan vill jag passa på att tacka alla bloggbesökare för ert stöd, nu när det är jobbigt till och från. Tack för de fina komentarer jag får, det behöver man ibland!! Stay Gold & Peace!!!!!!!!Faaan...

Idag är jag trött, så trött... Jag vet inte vad jag är i för svacka nu... Allt är jobbigt, det känns som att gå i uppförsbacke hela tiden. Kharma fick ju sin sista spruta igår. Effekten verkar lysa med sin frånvaro.. Vad fan gör jag då?? Jo visst, hon har blivit lite bättre men inte som de andra gångerna hon fått sprutan. Hon har fått Seraquin (samma som Cosequin fast lite billigare) Igår och idag.. Det ska tydligen hjälpa också. Men det lär väl ta en vecka innan man märker någon effekt av det då kan jag tro. Ymer är skitjobbig med sitt gnällande.. Tycker synd om honom samtidigt som jag önskar att jag var döv den kommande månaden.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jag är arg... så arg hela tiden!! Varför i hela helvetet måste hon vara sjuk?? Jag tar gärna över hennes sjukdom, när som hellst!! Jag pendlar mellan tanken på att direkt köpa en hund eller aldrig mer ha en hund när jag tänker på att jag kanske snart måste fatta detta jobbiga jävla beslut! Jag vill inte!! Jag vill ju ha HENNE!!! Hon är hunden med den maxade personligheten, med det största hjärtat, med det mest människoliknade beteéndet jag någonsin träffat.

Fast hon har ont så är hon alltid så glad. Hon tittar på mig med sina mjuka, varma, kloka ögon som är djupa som oceaner.
Hon ligger i vår säng varje natt, i fotändan när vi somnar, tätt mot min rygg varje gång jag vaknar... Det är så varmt, men jag kan inte föreställa mig en natt utan henne.
När jag vaknar på morgonen så blir hon överlycklig och pussar mig så ivrigt att hon nästan alltid skallar mig.. Det gör ingenting om jag får en fläskläpp.. hur tråkigt skulle min morgon annars bli.
Snarkar gör hon, som en riktig karl.. men vad gör väl det.. hon sover ju så sött.
Går jag någon annanstans än där hon ligger och sover så vaknar hon och ylar/morrar med sin spruckna röst tills jag svarar... då kommer hon till mig... springandes... jätteglad.
Hon "pratar" massor med mig.. morrar och har sig, människor som inte kan hundar tycker att hon verkar hotfull... men jag vet, jag vet att hon bara pratar..
Ropar jag "kom in" så springer hon till dörren och skäller..
Vi badar barkar ihop, det är så mysigt tycker vi båda.
Är jag nyduschad, så vill hon hjälpa mig att torka mig.
Sitter jag i soffan vid laptopen, sitter hon i mitt knä ellerligger tätt bakom min rygg.
När jag är ledsen torkar hon mina tårar.. Fast hon tycker att tårar verkar skumt. när jag är glad så blir hon x-tra glad.
Om jag sitter still så lägger hon sig nära och sover, om jag går omkring så hänger hon med mig... Vi är ett team hon och jag.
Hon är den perfekta vännen.

Hur fan ska jag hitta meningen med detta?


Hur fan ska Ymer klara sig utan henne.. hon är som en liten extramamma, lekkompis, nalle, sovkamrat, bästa vännen till honom.. det har jag också tänkt på.. Han blir helt förkrossand om han inte får vara med henne. Han som aldrig är själv ska inte ha sin halva mer? De två är som Yin och Yang.

image618


image619

image620

image622

image623

image624
Kan man annat än älska denna hund? Kharma är hunden som alla ville ha men som jag hade turen att få... låna ett par månader i allafall...


image625
Idag fick det vara bara Kharma, Ymer ville inte vara med på bild =P

image626


Nu orkar jag inte skriva mer...

Ska gå ut med mina fyrbenta barn och sen hoppa i säng!

Peace!!

Örjan på besök!!

Ja det verkar som stormen Östen är på besök i Skåne idag.. Det måste vara stormen Örjan nu, för det har varit Vääääääääldigt många stormar den senaste tiden.
image611


Idag var vi på Djursjukhuset för Kharmas sista spruta. hoppas hon inte kommer behöva mer smärtstillande nu, tyvärr ser det inte så ut. Knutan som jag hittade 2 dagar innan förra sprutan hade blivit mycket mindre, vilket veterinären sa var ett bra tecken. Jag ska hålla den under uppsikt , blir den större så får det bli en biopsi för att kolla så det inte är något farligt.

Vi vägde hundarna på Djursjukhuset, att lyfta upp Ymer och ställa sig på vågen hemma finns det ingen möjlighet att göra längre. Nåväl den lille jätten Ymer hade gått upp i vikt, 46,5 väger han nu och när vi försöker mäta honom så får jag det till 71 (nu är jag inte helt 100 på att jag mått rätt, jag menar kan han VERKLIGEN växt 3 cm på en månad???)

Kharma vägde 21,5 och är 50 hög. Hon har växt 3 cm sedan 10/12.. Det är lite skillnad.. =P

Såhär såg det ut när vi skulle gå till bussen för att åka till djursjukhuset...
image603
..hon skulle bara busa och gå åt motsatt håll..

image605
Vi skulle inte alls gå till djursjukhuset.. Tyckte hon..

Sen kan jag informera om att i förrgår började hon löpa... varpå Ymer blev som besatt.. Gnäller, gnäller och förföljer Kharma vart hon än går. Jobbigt, men så är det.

Vi Skulle åka till Shiva på Söndag, men det blev inget med det.. De är sjuka så det får vi ta en annan gång.

Jag känner själv att jag inte har så mycket mer att skriva just nu, jag känner mig helt ofokuserad. så ni får hålla till godo med lite fler bilder..

image606
Jag och baby!!

image608
Tröttis..

image609

image610

image612
Puss på dig Love!!
Nä nu vill ha sommar... Här kommer lite bilder på Sommar i Helsingborg! VARNING FÖR FRESTANDE BILDER!! Man kan efter att ha sett bilderna få en stark lust att flytta hit.. =P
image613
Översikt över Helsingborg

image614
Råå

image615
Tropical

image616
Uppe. Vä - Kärnan Uppe. Hö - Resturang ss svea.
Nere. Vä - Norra hamnen Nere. Vä - Tropical

The Australian Pink Floyd Show.

Igår var jag och Layla och såg The Australian Pink Floyd Show i Göteborg. Biljetterna vann jag på Sweden Rock´s hemsida. De var så bra, men det var ju långt ifrån samma känsla som i sommras då jag såg de på Sweden Rock Festival. Då var det ju sommar, utomhus, festival... Igår var det sittplatser överallt, innomhus, "vinter"... Men kvällen var riktigt lyckad ändå!! Här kommer lite bilder och filmsnuttar från igår då.. Sen kunde man ju inte filma så länge, jag har inget stort minneskort i datorn.

image597
Här sitter vi på bussen på väg till Göteborg och ölar..

image598
Väl framme, fick det packas om i väskan.

image617
Sedan gick vi och mötte Eva & Christian!! Och så vill jag passa på att tacka så mycket för det trevliga sällskapet under kvällen och för sovplatserna sen på natten!! =D

image599
Svårt att göra en konsert rättvisa genom fotografier, men man kan väl ana hur mysigt det är..

image600

image601

image602
Söker man på TAPFS på Youtube så kan man se fler videos.

Detta var allt för nu då..

Peace!!

Längtar du efter semester???

Simuleringssemester

Flygsemester:
Packa 20 kg sten i den mest otympliga resväskan du kan hitta. Bär sedan runt på den ca 2 timmar i din lägenhet. Sätt dig i en barnstol, bind fast armarna från armbågarna i armstöden och be en så stor människa som möjligt att trängas bredvid dig. Försök sedan att äta med kniv och gaffel ur en liten papplåda. Be personen bredvid dig välta ett glas rödvin på dig och spy i en papperspåse.

Utlandssemester:
Köp ett solariekort à 10 ggr och använd alla under en och samma dag. Njut kvällen med mycket sprit eller måttligt intag av ricinolja och natten med barhäng vid toalettstolen. Nästa morgon, gå ut barfota och trampa i glas, vrid upp alla elementen på högsta värme och sitt sedan inne resten av veckan med foten i vädret. Skriv kort till dina nära och kära och skryt om hur varmt och skönt det är.

Alpsemester:

Ta på dig dina vinterkläder samt pjäxorna, försök sedan att tränga dig in i garderoben med skidorna och stavarna på plats. Kom ut ur garderoben och bränn din tunga på en mugg med för varm choklad. Drick därefter öl och sprit på fastande mage. Häll en hink med isbitar i trapporna och försök sedan att klara dig bärandes stavarna och skidorna ner till nedre våningen. Kortskrivning till nära och kära från sjukhuset precis som vid utlandssemestern.


Golfsemester:

Ta på dig dina finaste utekläder och ge dig ut på en promenad i områdets grönområden, helst där det finns buskar m.m. Ta med en skottkärra full av paraplyer och munnen full av svordomar. Regn är önskvärt. Bege dig sedan till områdets förortskrog för att ljuga om golfsemestern.

Fiskesemester:

Tidigt på morgonkvisten, snubbla runt i närmaste stenröse. Stick händerna i en taggig buske så att fingrarna blir fulla med små sår. Blöt ner dina kläder och smörj in innehållet ur en gammal sillburk. Återvänd hem utan fångst, frustrerad, trött och hungrig. Svordomar och lögner som på golfsemestern.

Stugsemester:

Stanna hemma, stäng av elen och varmvattnet. Ät konserver varje dag direkt ur burk och även rå korv. Köp klipulver och riv dina lemmar blodiga. Kladda på myggoljan för autentisk lukt. Läs samma gamla Hemmets Journal från 1971 om och om igen.

Stugsemester med Bastukväll:

Samla några kraftiga gubbar i ett litet rum. En ställer sig i ett hörn av rummet och fräser, resten pruttar, halsar Koskenkorva och skriker högljutt sina åsikter om kvinnor, sprit och hur ofattbart stark en gubbe är, utan att lyssna på de andra. I slutet av kvällen hoppar en av gubbarna med huvudet före i en stentrappa. Simuleringssemester ger precis samma resultat som vilken traditionell semester som helst: Du är riktigt glad över att komma tillbaka till jobbet igen...

Mysig promenad.

Ja, nu är våren här... det går inte att ta miste på det...

image576
Vackra Ymer, i bakgrunden ser man ut över Helsingborg...


Andra hade också suttit och njutit av utsikten.. Många andra... (?)


image582
Här är vi på väg ner från vår utsiktsplats!


image583
Cool sten... undrar hur den blivit så..

image584
Denna med för den delen.

image585

image587
Jag bara ÄLSKAR trollhassel!!

image588

image589

image590
Kärnan!

image591
Kharma på Span.. =P

image592

image593

image594
Ymer ylade när jag inte GENAST kom fram och gosade med honom...

image595
Sen när vi kom hem var det läge att gnaga lite..

image596
Och sen sova... Hur man nu kan sova sådär...

På vägen hem så såg vi en gammal dam på cykel bli påkörd av en kille i en bil.. Fyyy det var otäckt.. vet inte ännu vad som hände med damen... http://hd.se/helsingborg/2008/02/18/cyklist-paakoerd-i-helsingborg/

Det var allt för... igår enligt klockan... Imorgon blir det Göteborg!! WoooHaa

Peace!!

=)

Idag gick vi en sväng till Kims grav, för att tända ett ljus och lämna ett kort och lite annat smått. Igår tyckte jag att Kims närmaste skulle få ha sin tid vid graven själva. Jag måste säga att den var som vanligt mycket vackert smyckad.Så vackert!


På Tisdag åker jag till Göteborg med LaylaThe Australian Pink Floyd Show.. Alla som gillar Pink Floyd borde se dessa.. Det var dom som spelade på David Gilmours 50-års fest så de håller ribban högt... I know.. Jag såg de på Sweden Rock Festival i somras!! Så jag ser verkligen fram emot Tisdag.. Ljusshowen är inte att leka med..

image575
Jag glömde inte berätta att jag är en hippie va?? =P


Igår berättade jag för en tjejkompis om min vinst av biljetterna, hon sa nå´t i stil med.. ja vad skoj, men kunde du inte vunnit nå´t i stil med en miljon eller något när du ändå är i farten.. Jag skrattade och svarade något i stil med.. ja vem vet, jag kanske har medvind nu.. borde kanske passa på att köpa en triss nu.. Sen idag när jag kollade mailen så hade jag fått något mail där det stod att jag vunnit 500 000 pund.. Hmm det är ju förmodligen bara båg.. men det var lite komiskt i allafall och OM jag nu har vunnit det... Då jäklar, då går jag och köper mig en lååååång semester, ett hus och en massa annat skoj!! Men vad fan, vem vinner pengar utan att ens tävla?
Meen det är mysigt att flumma iväg!! =)

Shivas foderfamilj har gjort sällskap i bloggens värld. Jag lägger in en länk för den som är intresserad.
Nä gott folk, nu ska jag gå och slagga... Sleep thight, don´t let the beedbugs bite.. =P


Peace!!Till minne av: Kim Polansky.

Idag, den 16 Februari för 6 år sedan dog en mycket kär vän till oss. Kim Polansky. Därför vill jag passa på att sända en tanke till hans nära och kära. Saknaden finns fortfarande här och han är utan tvekan en av de härligaste, varmaste och snällaste människor jag mött.

Vi tänker på dig ofta Kim!! Saknaden är fortfarande stor och det är fortfarande ofattbart att du är borta.

Här kommer de få bilder vi har på Kim. Bildkvalitén är inte den bästa då korten är fotografier av kort.

image572
Kim och Hugo!

image573
Vila i frid vännen!
Vi saknar dig!!

Bara skryt!!

Här kommer lite bilder, bara skryt.. Inget speciellt tema utan bara för att visa hur fina dom är!!

image565
Så söt!!

image566
Lillan! Ja ni ser ju hur hon sitter..

image567
Så fint man kan sita då!! =)

image568
Mmmm har du nå´t gott där?

image569

image570
så en liten check av halsen =P

image571
Blommorna som jag fick av Peter på alla Hjärtans dag.


När det händer, så händer allt..

Jaha, var ska jag börja??
* Hugo, min älskade son fyllde 7 år den 12 Februari!! Vad tiden går =O
* Jag och Peter firade 8 år den 4 Februari, vilket vi båda helt och hållet hade glömt. Det kom jag på igår.. haha.
* Den 12 var jag och min handledare på arbetsförmedlingen och kollade på skolan som jag vill gå på. Hon är förövrigt skittrevlig mot mig nu. Men det är ju bara bra!! Det verkar jätteroligt!!! Jag vill absolut utbilda mig som plattsättare.
* Igår hittade jag en knöl på Kharmas bröst, Ska detta aldrig ta slut??
* Idag var jag och Kharma uppe på djursjukhuset för hennes tredje spruta, det gick bra och som vanligt så är hon helt utslagen efter. Sen ska jag hålla uppsikt på knölen i en vecka när jag ändå ska komma upp för den sista sprutan, jag skulle igentligen inte träffa veterinär då utan bara sjuksköterska. Men nu fick det ju alltså bli veterinär på grund av knölen. Nu får hon fan bli bra! Jag klarar inte av att förlora henne. Vi har verkligen ett speciellt band hon och jag.

Kharma var så gullig när vi åkte bussen upp till djursjukhuset, hon låg vid mina fötter och lite då och då tittade hon upp på mig, om jag inte tittade på henne då så gjorde hon sitt lustiga dinosaurieliknande ljud tills jag tittade på henne och sa nåt till henne, då la hon sig ner igen och var tillfreds med livet ett tag till. Hon är verkligen speciell!!

Här kommer lite nya bilder från de senaste dagarna.

image547
Nil och Kharma myser i soffan.

image548
Hon tycker verkligen om Nil!!

image549
Men jag tror att det är ganska ömsesidigt! =)

image550
Detta är nog den enda leksak som hon inte fullständigt strimlat, observera att den är ett par månader gammal.

image551
Hon fullkommligt ÄLSKAR när man busar om den med henne.. =)

image552
Som ni kanske ser.. =P

image553
Om jag tröttnar så trimmar hon upp Ymer till att leka, fast han bara vill goooosa..

image554
Han är lite segstartad dock. =P

image555
Men skam den terrierhund som ger sig =P

image557
Tur att Ymer är så snäll, annars hade han nästan kunnat svälja Kharma hel..

image556
Mys i solskenet.

image558
Vackra, Vackra Ymer!!!

image559
Så här ser man ut när man varit och fått spruta!

image560
Helt tagen av medicinen. Skönt att hon mår så mycket bättre av den i alla fall.

image561
Tog kort på knölen också.

image562
Lite svårt att se men visst ser man en utbuktning.

image563
Ja ni ser... Hon har inte ont i den, men det vet man ju inte om det är ett bra eller dåligt tecken. =/

image564
Så avslutar jag med ett sista kort på sodyrkaren Ymer.

Ha en trevlig alla hjärtansdag om ni nu firar det.

Peace!

Gudarna måste vara tokiga!!!

Så var det helg igen! Jag ver till arbetsförmedlingen i fredags och det ser ljusare ut än på MYCKET länge!! Det blir kanske en byggutbildning. Det jobbiga är att jag måste pendla till Vinslöv i sånt fall.. Vinslöv ligger mella Hessleholm och Kristianstad. Nå väl, jag tar det om jag får det! Igår gick vi på en promenad hem till Jim som nyss flyttat in i en jättefin lägenhet. Markplan med uteplats... Ja den var jättefin verkligen!

På väg till och från Jim tog jag lite bilder på vårat Februariväder (?) Se själva...

image513

image515

image516

image517

image518

image519

image521
Februari 9:onde... Behöver jag säga mer?

 
image542
Så söta.. de går på en rad över bron..

image543
Trädkramare Peter... Är det vårkänslor kanske?


Sen såg vi lite andra roliga saker..
image520
"Organis plasticus" Tydligen någon ny blomma eller nå´t..

image514
"Mandarinus jordicus"  toppen på något nytt träd...?

image523
Och sist men inte minst... Homo sapiens hänsynslöicus..
Hundägare a la Tyringegatan.. Mysigt värre.
 

Nu kommer då lite kort på hundarna så klart!! Ymer åkte in i duschen igår, Trodde inte vi skulle få ut honom därifrån bara..  här kommer lite bilder på odjuren!

image524
"Kolla Kharma, vilka stora tänder jag fått"

image525
"Ja, Ymer.. kolla in mina då!"    "Ja... wow"

image526
"Jaha vad ska vi göra nu då... förslag?"

image527
"Okej... då brottas vi"

image529
Här försöker Ymer ploppa ut ögenen eller något! =)

image530
Tur att det ser värre ut än vad det är.

image531
Man ser ändå vem det är som bestämmer..

Så var det då lite kort på Ymer i duschen... Jag kan säga det att Ymer steg motvilligt ut från duschen efter han var färdig.

image532
Lite skeptisk för en stund..

image535
Men visst ver det skönt alltid.

image534
Sen vet jag inte riktigt vad som hände med hans uttryck här... haha

image536
Här ser det nästan ut som att han vill ha balsam...

image537
"men vad f*n... stängde du av vattnet nu..."

image538
Sen var det dax att grovtorka innan han steg ur... vilket han inte gjorde, så Peter fick lyfta ut honom..

image539
Väl ute så ville Ymer in igen..

image540
Han var jätteglad efter duschen... Kolla själv som han ler..

image541
Måntro om Kharma var avundsjuk eller bara grälsjuk =P


Så lite kort från Malin och Daniel

image544
Lilla sessan!! Fy f*n vad jag saknar dig!!!!

image545
Puss på dig gumman... Kommer snart ut och hälsar på dig igen!!

image546
Shiva och Basian.

Så gott folk, nu har ni fått en hel del nytt att titta på.. Idag är det lika varmt som igår... fåglarna kvittrar och solen skiner.. Nu pallar jag inte sitta här inne mer. På återseende.

Peace!!Att göra..

I morgon kl 9:40 ska Kharma få sin andra spruta med antiinflamatoriskt/smärtstillande. Då får vi dra till djursjukhuset alla tre... dvs Jag, Kharma & Ymer.. Taskigt att länma Ymer hemma själv. Hoppas han håller sig lugn i väntrummet.. hehe.

Sen på Fredag ska jag ÄNTLIGEN till arbetsförmedlingen på uppföljning... Det var ju BARA mer än ett halvår sedan som jag var inne och sa till att jag ville träffa min handläggare. O_o  De verkar inte alls bry sig om de som faktiskt VILL komma ut i arbetslivet igen.. Snacka om att jag sitter på en massa lagrad irritation som hon kommer bli varse när jag kommer dit.

Får jag ingen remissbekräftelse imorgon så måste jag ringa till avdelningen och kolla vad som händer.

Nu måste jag hämta min dryga lilla snorunge hos hans kompis, Hugo har förövrigt tappat en tand i Måndags.

Så... då hade jag det sagt också.


Peace!!!!!

image510

Dagens tvärpucko 1 & 2..

Jaha.. så sitter jag här igen, min vana trogen.. Kollar runt på alla annonser.. Jag har fått någon konstig tvångstanke över att göra det. Inte för att jag vill ha någon till hund, utan för att.. för att bara..
Anyhow så hittar jag denna underbart idiotiska annons. 

                                                              1

"Pitbull valpar
Om ni vill ha en valp hane som ska bli över 40 kilo eller en valp tik som ska bli över 30kilo om ni vill ha en hund som kan hjälpa dig att överleva överallt. en hund som ska vaktar din hus, dig, dinna barn. Du har bara 2 veckor fram dig att köppa de. efter valparna tas bort. valparna ska vara vacinerade chippade veterinärsbesikta avmaskade.Om valparna bli sjuk av genetisk fel ni får eras pengar tillbaka.Jag har pitbull från 1994 som jag är ganska erfaren och jag ska hjälpa er.ÄR några falska männer som skickar e-mail till mig och de har falska e-post antress.Jag svarar till de att om de tror att de har storare pitbull och starkare av mig. de är valkommna hos mig.att gänomfora hunderna och om de har bätre hunar då jag lovar att de ska får en valp gratis av mig.och jag är inte falska manen pris från 6000 till 7000"


om ni vill ha en hund som kan hjälpa dig att överleva överallt... Lever man bättre med en av hans hundar?

en hund som ska vaktar din hus, dig, dinna barn... Ja Pitbull är ju en såå utmärkt vakthund i naturen ( öh?)

Du har bara 2 veckor fram dig att köppa de. efter valparna tas bort... Why? Så folk ska få bråttom och köpa dom?

valparna ska vara vacinerade chippade veterinärsbesikta avmaskade... SKA vara? Vet inte eller vad?

har pitbull från 1994 som jag är ganska erfaren och jag ska hjälpa er.. Hjälpa med vad? Hunden är från -94 så då blir jag automatiskt erfaren?

ÄR några falska männer som skickar e-mail till mig och de har falska e-post antress... No comments!!

Jag svarar till de att om de tror att de har storare pitbull och starkare av mig. de är valkommna hos mig.att gänomfora hunderna och om de har bätre hunar då jag lovar att de ska får en valp gratis av mig.och jag är inte falska manen pris från 6000 till 7000.. Okej?!? visste inte att vi tävlade.. Sedan ser man äkthetsbeviset på att han inte är falska mannen, så grönt ljus alla pitbullentuiaster =PTilläggas kan att jag har sett denne vise tomtes debatterande om sina sk. pitbullhundar... OH MY!!! Det är allt jag kan säga... Dessutom har han nu lagt ut en annons om att han vill köpa en presa.. "Hej jag vill köpa Presa Canario".. GOD, HELP US!! Jag måste faktiskt maila honom och fråga varför.. Hehehe.

VARNING ALLA PRESA/DOGO UPPFÖDARE!! Detta kan inte annat än sluta illa.. En massa nya Pitbull/canario valpar är vad jag misstänker att resultatet kommer att bli om han nu får tag i en DC.2

Sedan såg jag denna annons på hästannonser.se

"PUPS FÖR NÄSA FÖR GROPTJURTERRIERS RÖDA OCH FÖR RÖDA NÄSVALPAR FÖR CHOKLAD TILLGÄNGLIGA NU URSNYGGA!!!

Röda näsPitbull valpar för sale.50% rakkniv kantar & 50% Gottiline - beryktade Juan Gotti.
Den stora benade ur verkliga röda näsan som är av högsta kvalitet fodrar! 5 pojkar 3 flickor. Momen och farsan är söt ung vuxen människa som totalt är rumsrena och utbildade obedience och skydd. Alla våra vuxen människa skyddar vår familj, lyfts alla våra valpar i vårt hem med våra ungar och annan hundkapplöpning.
Pups ordnar till för att gå"

Om man bara fattat "the message" Fattar inte riktigt om de säljer människor eller "pups"  eller ledsagarpups som ordnar till att gå... Kanske inte ens hundar eftersom de ligger ute på hästannonser.se.. hehehe..
 


Så måste jag bara tillägga att detta är mina tankar kring detta, så jag inte nu trampar någon på tårna.

PEACE!!!

image509

Kort från i Lördags.

Lördag var en vacker dag... Solen sken och fåglarna... var inte i sverige, haha
Lite bilder blev det i allafall... Mest som bevis på att det FAKTISKT var sol. här kommer dom i allafall.

image495
På väg ut på bromenad, visst sitter de fint?

image497

image498
Så såg vi en liten Kanin(med lite rättning från peter så fick jag veta att det inte var en hare..) vette tusan men i allafall...

image500
Men när hundarna visade intresse så drog den, förståerligt.

image501
Vackra Ymer!!..

image502
...Som är helt kluven när det gäller hur han ska kissa.  =P

image503
Observera dreglet.. hahaha

image504
Efter en kylig men solig promenad tog jag och Kharma ett bad med massage och ompyssling.

image505
Sen skulle Kharma tvätta Hugo. =)

image506
Lite här...

image507
... och där.

Mer uppdatering kommer senare...

Peace!!
En tokig norrlänsk skånings funderingar..

Det fick ni inte ihop va? nä... inte jag heller om jag ska vara helt ärlig...  Idag, gott folk är det sol.. WOW!!!  The weather man must be crazy.. Härligt, Härligt dock... efter att jag överdoserat koffeinet och piggnat till lite så ska jag ta mina odjur på en promenad. Peter och Hugo är på äventyrsbadet i Landskrona. Jag kände att det inte riktigt går att lita på mina odjur, så jag stannade hemma med dom.

Nu sitter jag och värmer upp med Bob Marley och goa rökelser.. Har flummiga tankar om människan och so on. Jag känner mig så jävla glad och ja, jag vet inte hur jag ska förklara för er. Men det känns som att jag kan upplysa hela världen om ett bättre sätt att se på saker osv.. hahahaha. Jag brukar vara inne på blocket nästan varje dag, jag har intresserat mig för de sk kamphundarna. En väldigt utsatt hundtyp som många ser pengar i, det som förbryllar mig så jävla mycket är alla dessa sk "Tjuvparningar".  Alla vill para men ingen vill avla... Alla dessa idioter som påstår sig älska sina djur och i första eller andra löpet har valpmaskinen startat genom en sk tjuvparning... Hur kan man göra så??

Gott folk... Tänk er för, ta ett gott råd från någon som vet. Köp inte "blocket hundar" gynna inte pengakåta människor som utnyttjar hundarna. Med Blocket hundar menar jag då förstås folk som annonser ut valpar som är blandningar på allt möjligt, ingen koll på den genetiska bakrunden, sjukdomar i släktledet, ingen koll på hur statusen på höfter och armbågar varit i släktledet, ingen hänsyn till föräldrarnas mentalitet och även bakåt i släktledet för den delen.
Eller det nya idiotiska förslag som jag sett mer och mer av "6000 inklusive vaccination, 5500 utan" WHAT???  Hur fan kan man sälja en valp UTAN vaccin??? Ja jisses amalia säger jag bara.

Jag brukar vara inne på http://www.allaannonser.se/ och kolla efter Pitbull och pitbullblandningar också. Till min stora förvåning hittar jag ibland samma hundar som på http://www.blocket.se/ är annonserade som Amstaff på andra annonssidor som pitbull, när jag mailar vederbörande om stamtavlor osv.. får jag till svar: nä det finns inga stamtavlor för de innehåller 1 % av nåt annat skit. FALSK MARKNADSFÖRING... En mycket lustig sida är en ideéll organisation i Malmö som omplacerar djur samtidigt som de har hobbykennel... http://www.hjalperdjuren.com/ De har en annons där de säljer sina pupps som amstaff och en som pitbull.. Lär er detta... ingen stamtavla=BLANDRAS, Inga handskrivna papper är någon garanti. Jag menar... Vem VILL köpa grisen i säcken??

Vill man ha en bra hund kan man  få vara beredd på att det kan ta tid. Det behöver inte göra det, men det kan!

Den nya blandningen är DC/PB.. Why?? Skillnaderna på dessa hundar är i huvudsak storleken, De är mycket olika i tempramentet.. Vad är själva syftet med den kombinationen? Tänk er Kharma som ALLTID är full med överskottsenergi som mamma & Ymer som är lugnet själv, mycket stabil och soft som pappa!! Ymer väger ungefär 40 kg nu och Kharma väger 20,9... Hur FAN skulle hon få ut dom?? Jag såg en annons från Göteborgstrakten där någon ville betala (håll i er nu) 100 000 för att para sin PB tik med en DC... Behöver jag nämna vad jag tror att valparna skulle användas till?

Nä fasen, ska jag någon mer gång ha en blandras så ska jag ta en omplaceringshund från Pjäsens hundhem. http://www.pjasenshundhem.se/ Man kan ju lika bra hjälpa de som redan finns istället för att gynna den sjuka "industri" som försiggår i nån liten kvart i Malmö exempelvis.

Argumenten för blandraspeddlers kan vara liknande: Min tik är så snäll och go så jag vill ha en valp från henne och dyl. Ja det är ju så man inte vet om man ska skratta eller gråta.

Sen vill jag bara tillägga en sak när det gäller de sk "tjuvparningarna" man kan ju faktiskt ta sitt ansvar och göra abort på sin hund om det nu verkligen är en tjuvparning... Så det finns inga undanflykter... eller vad säger ni?

Nä, jag är inte aggressiv.. Det mår man inte bra av heller så jag försöker spara aggressiviteten till när det verkligen behövs. Hahahaha. Fan vad flummig jag har blivit!!!
Här kommer lite bilder från igår..

image485
Camping i sängen. =P

image486
Vad säger man om ögonen? hahaha

image487
*Sluuurp* det var den strumpan det.

image488
Puss, Puss!!

image489
"Kharma" - Vad gör du?? Det är JAG som campar nu!!!
"Ymer" - Men jag vill också vara med..

image490
Vilka GALNA hundar jag har!!

image491
Efter en jobbig campingtur så vilar Kharma med lillhusse!

image492
Yin & Yang..

image493
ZzZzZzZzZzZz....

image494
Min ofärdiga tatuering.. Några förslag på färgsättning?

Jaha, det var allt från familjen Schizon för nu!! Peace!

Hahahaha

Ja... vad ska jag säga? Jag har inget liv.. Här sitter jag som en tokfrans och skrattar högt för mig själv... ? Jag kan inte förklara varför.. Förmodligen brist på utmaning, överskottsenergi.. öhhh eller nåt. Men det kunde ju varit värre, jag kunde ju varit deprimerad eller hamnat i en psykos eller något annat skumt. Jag får väl tänka så, det är ju bra att jag tar det på rätt sätt.. Det kan ju vara skönt att vara arbetslös ett tag och ibland. Men inte hela tiden.. Höjdpunkten består oftast av mina promenader med hundarna och sen ska vi ju inte förglömma det EVIGA städandet. Vet ni vad.. Det känns faktiskt som att det är samma Måndag varenda dag. Grevinnan och betjänten-same shit every day.. hahahaha Och nu tänker ni......
image484Det är nog koffeinöverdos... Men roligt har jag... hahaha


Nu ska jag skratta vidare... Jag återkommer när jag har något med substans att skriva.

Peace.

RSS 2.0