Miljö och socialträning.

Igår fick Enya hänga med på en promenad ner i stan. Ja, hon gick så klart inte hela vägen ner utan låg gosigt nerbäddad hos Edda i vagnen under ett täcke. Lyx-presa ;) Hon fick se MASSOR med folk, bussar, lastbilar allt möjligt och hon blev inte påverkad av något av alla saker som skedde runt henne. Så gick vi in till Zarah på Zawiccas där fick Enya en genomgång av tassar, öron och tänder och kroppen i övrigt. Sånt är ju också viktigt att träna henne i, en dag kanske hon behöver kollas av en veterinär eller något annat och då är det viktigt att träna henne i det... dvs hantering av främande människor. Hon växer som ett litet ogräs, framförallt tycker jag att man ser det i hennes ansikte men fast hon är på väg in i fulåldern så hänger hela kroppen med bra i utvecklingen.. inga ben som skjuter i höden i förhållande till kroppen osv. Men det kan man ändå inte räkna med att det fortsätter så genom hela fulåldern. Hehe!
Jag vägde henne den 1 Januari och hon ligger på 10,5 kg och hon var då 10 veckor och 1 dag. Och nej.. hon är inte övergödd, Hihi!
Snart växer hon om Kabban-babban också! Lilla, goa Kabbi!
Skönt att det fortfarande går skitbra med hundarna! Det är väl rätt bra också att Kabbi är Staffe för hon har inga problem att hänga med Enya och vise versa. Kabbi har ju gudomligt tålamod också!! Både med två-benta och fyr-benta barn. =) Självsagt så får ingen härja hur de vill med någon annan, men det blir inget onödigt jidder och det är härligt!

Ja, vi såg en dokumentär igår.. Grizzly Man. OMG vilken jävla dåre!! Han trodde att han var någon form av björnviskare eller nåt! Det är bara ytterligare ett bevis på hur mycket nötter som vandrar omkring på jorden. Haha! Helt klart sevärd för säga vad man säga vill så var han modig (eller naiv och dumdristig kanske) Och det är ett under att överlevde så många gånger som han gjorde. Även om det till slut kostade honom livet.

Idag åker Layla tillbaka till Holland.. Tråkigt!! Men om några månader kommer hon ju igen så det är nice!!

Snart är min upplevelse med kartong-soppa över!! Jag längtar såååå mycket så det är nästan inte klokt!!
Men jag ska väl fortsätta mitt städryck här, det är väl något skåp som behöver städas xD


Vackraste och bästa Presan i världen!


Vackraste och bästa Staffen i världen!


Det är bra att ha en vän att luta sig mot ;)


Bus-ungar!!


Haha!! Humle och Dumle!
Ja det får räcka för nu.

Hej hopp!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0